Sylva Popelková ze Slunečné mrchu jen hraje: Jánová se zavřela do klece | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sylva Popelková ze Slunečné mrchu jen hraje: Jánová se zavřela do klece

Bára Jánová
Bára Jánová (Foto FTV Prima)

se nechala zavřít za mříže. Bára Jánová (31) ve skutečnosti není jako potvora Sylva Popelková ze Slunečné. Zajímají ji zvířata. „Chci pro slepice lepší zacházení,“ prohlásila herečka a usedla kvůli tomu na několik hodin do klece na Malostranském náměstí.

Neváhala ani chvilku. „Rozhodla jsem se, že podpořím iniciativu Obránci zvířat. Nechci slepice v klecích a byla bych ráda, kdyby pomohli i ostatní. Podívejte se na jejich stránky a podpořte je,“ vybízela herečka. „Různé známé osobnosti se tu nechají zavírat, abychom si vyzkoušeli, jaké to je, a upozornili na tento problém. Musím říct, že to není vůbec příjemné!“

 

Bára Jánová musela dát pivo na první dobrou:

Video se připravuje ...

I když je jako herečka pochopitelně zvyklá na reakce veřejnosti, přiznala, že byla nervózní. I když lidí na jindy turisticky oblíbené trase nebylo kvůli covidu tolik, jako bývá jindy. A její protest nebyl zbytečný. Poslanci na středečním dlouhém jednání řešili novelu zákona na ochranu zvířat proti týrání. Nakonec byl zákaz klecového chovu Poslaneckou sněmovnou schválen, od roku 2027 už nesmí žádná slepice živořit v kleci... Herečka pochází z maloměsta, ale celé dětství strávila u babičky na venkově, tak má k hospodářství a zvířatům blízko. „Jsem vegetarián a snažím se jíst jen rostlinnou stravu. Zvířata chráním, a nejen touto iniciativou. Je to můj životní styl,“ přiznává herečka.

Mikádo a ofina
Asi před měsícem požádala Bára produkci, aby jí dovolili ostříhat ofinu a zkrátit vlasy. Měla je hodně zničené různým tupírováním a žehlením. V kleci už seděla s jiným účesem, než znají diváci seriálu.

Bára Jánová ze Slunečné: Sylva je potvora a ještě přitvrdí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.