Ordinace a Slunečná: Hornová bez obalu o válce seriálů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ordinace a Slunečná: Hornová bez obalu o válce seriálů

Lenka Hornová
Lenka Hornová (profimedia.cz)

Jen co nasadila Prima na televizní obrazovku nový seriál Slunečná proti dosud neporazitelné Ordinaci, stalo se to, co málokdo čekal. Novinka konkurenční stanice totiž léty prověřený seriál z lékařského prostředí zválcovala. Podle Lenky Hornové to ale úplná náhoda rozhodně nebyla.

Ředitelka obsahu FTV Prima raketovým startem Slunečné v podstatě překvapená nebyla. Jak přiznala v rozhovoru pro MediaGuru, v zásadě to byl záměr Primy. „Před třemi lety jsme si řekli, že zvolíme novou strategii a že přestaneme Ordinaci ustupovat z cesty. To se do té doby dělo, nikdo neměl odvahu se Ordinaci postavit. Rozhodli jsme se to ale prolomit,“ prozradila Lenka Hornová. Poměrně pikantní na celé věci ale je, že byla roky právě producentkou seriálu Ordinace. V zásadě se tak vymezila vůči „vlastnímu dítěti“.

Že nový seriál zafunguje na první dobrou, ale úplně neodhadovali, i když si to přáli. „Máme povahu závodních koňů a nechceme chodit do předem prohraných soubojů. Postavit se proti Ordinaci je důležité a drahé rozhodnutí. Proto jít do závodu s tím, že skončíme druzí, není nejšťastnější. Že to nakonec vyjde, jsme nevěděli, ale doufali jsme v to. Osobně jsem ale nečekala, že nástup seriálu bude až tak rychlý,“ netají se Hornová, která sama opustila Ordinaci před čtyřmi lety. Podle jejího názoru za prvotním úspěchem seriálu stojí i to, že se na scénáři podílejí ti nejlepší. A že je vystavěný na kvalitním příběhu.

Úvodní píseň k seriálu Slunečná si můžete pustit zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
30. 1. 2020 • 20:05

Slunečná - to je něco podobného jako Ohnivé kuře, stejní nesympatičtí herci, stejná pítchovina a jako „zlatý hřeb” vévodí seriálu blbka Holubová!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.