Děti slavných na molu! Poznáte, komu patří? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Děti slavných na molu! Poznáte, komu patří?

Dětem slavných rodičů to na molu slušelo. Zleva: Bibiana, Laura, Sofie a Kristián.
Dětem slavných rodičů to na molu slušelo. Zleva: Bibiana, Laura, Sofie a Kristián. (Aha! – David Kundrát)

Jsou slavní díky svým rodičům. Neposedné VIP děti se včera prošly po přehlídkovém molu a dokonce došlo na lehké seznamování – první dětská láska byla na světě. Malý Kristián Kokta (3) si totiž našel nevěstu. „Toužil po dceři Lenky Hornové, dokonce si ji vyžádal na přehlídku,“ smáli se organizátoři.

Malí modelové se statečně procházeli v pražském paláci Flora, kde předváděli novou džínovou kolekci Pepe jeans Kids. Snad nejvíce modeling zmohl malou myslitelku Bibianu Březinovou (7), která se zřejmě v budoucnu bude věnovat vědě.

„Už jsem unavená, pojďme domů,“ prosila Bibi mámu Báru Nesvadbovou (36), které bylo víc než jasné, že dcera chce domů, protože ještě nemá hotové úkoly.

Kdo by se ale určitě rád předváděl, to jsou kluci Leoše Mareše (35). Kuba (6) i Matěj (2) jsou totiž »exhibicionisté« po tatínkovi. Jejich máma Monika Marešová (36) se však musela z akce omluvit. Po operačním zákroku se necítila dobře. „Omlouvá se, to koleno ji stále bolí,“ řekla organizátorka.

A s omluvou se vytasila i těhotná Vlaďka Erbová (30), jejíž dcera Viktorka (6) onemocněla. Rozpoznala u ní neštovice, takže místo na molo musely holky – jak deník Aha! včera informoval – na pohotovost.

Poznáte maminky VIP dětí? odpověď najdete v galerii!



Přečtěte si
bobou
11. 11. 2011 • 07:39

Přesně tak, nyní jde do podoby otce a to je katastrofa. Asi si Koktová myslela, že bude po ní. Jak to obvykle bývá, ale geny zlodějského fotříka ty její přetloukly. No možná z toho kluk přeci jenom vyroste. Ale já být Partyškou, tak ho na nějakou dobu schovám doma a nevystavuji. A když bude kluk doma řvát, že chce jít s ní, ať mu řekne "zavři oči, odcházím".

salamandr1
11. 11. 2011 • 06:57

z té krásy nějak vyrostl..býval roztomilý chlapeček...

pelagie
10. 11. 2011 • 19:42

jejich rodiče resp. matky je ukazují jako malé opičky v ZOO .....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.