Dagmar Havlová: Tančila na hudbu, která nehrála! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dagmar Havlová: Tančila na hudbu, která nehrála!

Zřejmě dlouhá vlečka zapříčinila, že se musela držet svého tanečního partnera.
Zřejmě dlouhá vlečka zapříčinila, že se musela držet svého tanečního partnera. (pro Aha! – Karel Sklenička)

Bývalá první dáma republiky Dagmar Havlová (58) si v úterý večer vyhodila z kopýtka. Jako by na otvírací párty světové značky Bvlgari přišla sama vévodkyně. Ani dlouhá splývavá červená róba jí nezabránila v tom, aby si v Anežském klášteře zatančila.

Co na tom, že nehrála hudba a ona se vlnila v rytmu zvuků, které zněly jen v jejích uších... Omámena bublinkami byla i tak rozšafná Havlová hvězdou večera.

Havlová nechala doma svého manžela Václava (75) a vyrazila se trochu pobavit. Luxusní večírky rozhodně nejsou této dámě cizí, a tak není divu, že na ni byla upřena veškerá pozornost.

Muži se o ni doslova »prali«. Chvíli byla v náručí neznámého tanečníka, pak jí byl oporou Michal David a ve finále požádala Vendulu Auš Svobodovou, aby jí vytáhla smítko z oka. V dobré náladě dokonce povolala do zbraně přítomné fotografy, aby ji fotili.

Příjemný večer si však užili i ostatní hosté, kteří se přišli podívat na věhlasné šperky luxusní značky, jež právě v těchto dnech otevřela butik v Praze. Nechyběla Dara Rolins, která na sobě měla snad nejdražší šperky ten večer, bohužel však od konkurence.

Mezi tisíce třpytivých kamínků vyrazil i kuchař Emanuele Ridi s nemocnou manželkou, která však vypadala velmi dobře. Mejdan plný vybraných lahůdek a pokrmů poctili svou návštěvou i manželé Daniela Peštová a Pavol Habera.



Přečtěte si
salamandr1
11. 11. 2011 • 07:01

máte pravdu, pak Vencovi umřela...a on se hned oženil

salamandr1
11. 11. 2011 • 07:01

salamandr1
11. 11. 2011 • 07:00

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.