Brodská se vrací do Slunečné: Chalupu po tátovi prodala, ale ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Brodská se vrací do Slunečné: Chalupu po tátovi prodala, ale ...

Herci nového seriálu při tzv. první klapce.
Herci nového seriálu při tzv. první klapce. (FTV Prima)

O víkendu padla první klapka nového primáckého seriálu Slunečná, který v příštím roce nahradí seriál Krejzovi. V novém seriálu se všechno bude točit kolem rodiny Popelkových, která bydlí na statku Slunečná ve vesnici Slunečná.

Tereza Brodská (51) se tak po letech opět ocitne ve vesnici Slunečná, i když jenom seriálové. Tu pravou Slunečnou u České Lípy, kde měl její otec Vlastimil Brodský (†81) chalupu a kde se na zahradě zastřelil u božích muk, s bratrem prodali.

O čem ale seriál je: Jednoho dne se statek ocitne v ohrožení, protože se objeví mladý bezohledný investor Janek Linhart, kterému jde v první řadě jen o peníze. Statek a louky kolem jsou totiž ideálním místem pro fotovoltaickou elektrárnu. To se ale rozhodně nelíbí jedné z majitelek, Týně. Boj o zachování statku Slunečná i vztah dvou mladých lidí z dvou různých světů tak začíná.

Nejenom to je tématem nového seriálu Slunečná, jenž nás zavede mezi sestry Týnu (Eva Burešová) a Sylvu (Bára Jánová), které se po smrti svého otce Martina Popelky (Ota Jirák) musí rozhodnout, co s rodinnou farmou. Zatímco Týna chce statek zachránit, a to nejen kvůli sobě, ale i kvůli odkazu svého otce, Sylva o ničem jiném než o prodeji nechce slyšet.  Vedle Burešové, Jánové , Brodské, Jiráka uvidí diváci Evu Holubovou, Maroše Kramára, Filipa Tomsu, Lukáše Langmajera, Danu Batulkovou, Pavlu Tomicovou, Filipa Blažka, Jana Šťastného, Lucii Polišenskou, Ivu Hüttnerovou, Davida Prachaře nebo Ondru Pavelku.



Přečtěte si
mord
30. 9. 2019 • 17:07

Kam až lze klesnout

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.