Burešová poprvé ve Specialistech: Chudinka, ta dopadla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Burešová poprvé ve Specialistech: Chudinka, ta dopadla

Vystrašená Eva na výslechu.
Vystrašená Eva na výslechu. (TV Nova)

Odešla ke konkurenci a tam si vyzkoušela své nové poprvé. Kráska Eva Burešová (26) opustila muzikál Tarzan i seriál Modrý kód.  Ale už dnes večer mohou televizní diváci vidět bývalou sestřičku Horváthovou  v nováckých Specialistech, a to v pro ni netradiční roli.

Několik let jsme ji vídali na obrazovkách konkurenční televize jako ráznou a usměvavou sestřičku Petru. Tentokrát si ale úplně poprvé zahraje v kriminálce, a to roli dívky, která si je po noční párty jistá, že jí někdo namíchal do pití omamující prostředek a následně ji znásilnil. Bohužel jí to nikdo nevěří. „Hrát podobné role nebývá pro herečky jednoduché. Znám spoustu podobných příběhů a je to velice smutné. Strašné, že se to vůbec děje,“ prozradila herečka a hvězda Tváře.

Zavzpomínala také na svou reakci, když jí roli nabídli: „Moje první otázka byla: Jak umřu? Nikdy jsem v žádné kriminálce nehrála a hrozně jsem se na to těšila.“  V rámci scénáře musela tato křehká tmavovláska zahrát i situaci, kdy ohrožuje potenciálního pachatele nožem. „Této scény jsem se bála nejvíc. Prostor v autě byl opravdu hodně stísněný a i když byl nůž tupý, všichni jsme věděli, že stačí jeden špatný pohyb, a budeme muset přeobsadit herce nebo přepsat konec dílu,“ svěřila Aha! muzikálová hvězda. Jak se Eva Burešová poprala s novou rolí, se můžete přesvědčit už dnes ve 20.20 na Nově.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.