Jak oslaví poslední den roku hvězdy Modrého kódu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jak oslaví poslední den roku hvězdy Modrého kódu

Oslava 200. dílů Modrého kódu
Oslava 200. dílů Modrého kódu (TV Prima)

Na obrazovce neohroženě zachraňují životy. Ve svém soukromí však mají jako každý člověk osobní děsy i tajná přání. Hrdinové oblíbeného seriálu Modrý kód prozradili své silvestrovské plány, předsevzetí pro příští rok i to, z čeho mají obavy. Lékaři z rubavského urgentu se na obrazovky vrátí 218. dílem v pondělí 13. ledna 2020.

Primář Bojan (Jiří Štěpnička)

Schová se na Šumavě Za léta herecké kariéry si Jiří Štěpnička (72) už to své na Silvestra odpracoval a je rád, když ho může strávit s rodinou. „Byly doby, kdy jsem v divadle hrával pravidelně silvestrovská představení. Ale už je to pár let a já jsem moc rád, že mám na Silvestra volno a trávím ho se svou rodinou v přírodě na Šumavě, kterou mám tak moc rád,“ svěřil představitel primáře Jiřího Bojana a přiznal, že novoroční předsevzetí nejsou nic pro něj a několik let si tedy žádná nedává.

Vrchní Mery Černá (Sabina Laurinová)

Spánek a cesty Již tradičně plánuje Sabina Laurinová (47) strávit přelom roku se svou rodinou na horách. „Nový rok vítáme půlnočním přípitkem venku na sněhu,“ řekla herečka, kterou znají diváci jako vrchní sestru Mery Černou. Co se týká příslibů do nového roku, snaží se být herečka skromnější: „Chtěla bych chodit dřív spát, mít víc času pro sebe a pro rodinu, pracovat na sobě a více cestovat,“ odhalila deníku Aha! svá osobní přání.

Doktor Tomášek (Saša Rašilov)

I když se Saša Rašilov (47) prý nebojí téměř ničeho, deníku Aha! přiznal svůj tajný osobní děs. „Odjakživa mám panické stavy z dělobuchů a z podobných věcí. Bojím se o uši a o oči, takže rachejtle mě fakt úplně děsí. Před pár lety jsem byl na Letné a Praha mi připadala, jak kdyby to byl Afghánistán. Vůbec to na mě nepůsobí nijak radostně, takže budu schovaný doma,“ prozradil doktor Tomášek.

Doktor Brejcha (Tomáš Měcháček)

Mrzne v Krkonoších Představitel doktora Brejchy si na nějaký velký luxus nepotrpí. „Letošního Silvestra strávím v Krkonoších ve své maringotce, snad nezmrzneme,“ odpověděl na otázku, kde bude poslední den letošního roku. Prozradil také zvláštní předsevzetí, které je jako jediné schopný dodržet: „Před lety jsem si slíbil, že si předsevzetí nebudu dávat a tohle taky jako jediné úspěšně držím. Do roku 2020 všem přeju zdar a sílu, zmaru zmar a dílu tvar,“ popřál čtenářům Aha! věčný nezmar Tomáš Měcháček (40).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.