Burešová ze Slunečné: V posteli s novým zajíčkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Burešová ze Slunečné: V posteli s novým zajíčkem!

Eva Burešová
Eva Burešová (Foto Aha! – J. Tůma, D. Kolářová, Instagram)

Zlobí se, když jí diváci dohazují za milence seriálového partnera Marka Lamboru (25). A pak se ale zadaná hvězda Slunečné Eva Burešová (26) nechá klidně načapat v posteli s ještě mladším Vojtou Drahokoupilem (24). Že by nová láska?

I když mohou na první pohled působit jako dvě zamilované hrdličky, jejich partneři žárlit nemusí. Eva s Vojtou jen trénují duet na jeho koncert pro 100 lidí, který se odehraje 10. června v pražském Divadle Broadway.

„S Evinou jsme spolu nikdy duet nezpívali, a proto jsem moc rád, že k tomu dojde právě teď,” svěřil Aha! Drahokoupil. Přestože by jim to spolu slušelo, oba jsou zadaní. Eva randí s potetovaným tanečníkem Matyášem Adamcem (20), s nímž se poznala díky projektu Roztančené divadlo. A Vojta je zase důkazem toho, že stará láska nerezaví. Začátkem roku se k sobě s Českou Miss Earth 2016 Kristýnou Kubíčkovou (22) nejen vrátili, ale dokonce i nastěhovali.

Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.