Felix Slováček junior: Pořezání šlach a ohrožení kariéry | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Felix Slováček junior: Pořezání šlach a ohrožení kariéry

Nebýt šikovného lékaře, mladý Felix by si s otcem na klarinet nezahrál.
Nebýt šikovného lékaře, mladý Felix by si s otcem na klarinet nezahrál. (Foto Aha! – Tonda Tran, FTV Prima)

Vteřina nepozornosti, a život syna Dády Patrasové (62) a Felixe Slováčka (75) by se ubíral úplně jiným směrem. Felix Slováček junior (35) má za sebou vážný úraz, který mu mohl znemožnit hraní na klarinet.

Vše se stalo před lety, ale kvůli natáčení seriálu Modrý kód, kde se hudebník objevil v epizodní roli, se Slováčkovi vše znovu vybavilo. „Před dvaceti lety jsem si uřízl šlachu, to jsem však nešel na urgentní příjem, ale rovnou na plastickou chirurgii, kde mi to sešili,“ přiznal syn slavného hudebníka, který chtěl jít od dětství v otcových šlepějích.
„Panu docentovi Svobodovi z vinohradské nemocnice jsem nesmírně vděčný za to, že mi pomohl a že díky němu můžu hrát na klarinet. Za to mu velice děkuji,“ dodal Felix junior, který si poranil prostředníček pravé ruky.

První pomoc by zvládl

Zkušenost s urgentem v seriálové nemocnici Rubava i ta vlastní na pohotovosti mu navíc dodaly dostatek znalostí, aby sám dokázal poskytnout první pomoc někomu jinému. „Zatím jsem první pomoc poskytovat nemusel, ale nejspíš bych to zvládl. Tracheotomii a podobné záležitosti bych asi nedokázal a také doufám, že nic takového nikdy nebudu muset dělat,“ doufá hudebník.

 Modrý kód: Stav Bíby se nelepší, Matyho odlet do Kanady se opět odkládá

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hadaja
4. 4. 2019 • 10:26

To je zase příběh , ta Slaváček family je docela trapná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.