Rozzuřený Slováček junior promluvil o Dády fotkách z dovči! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rozzuřený Slováček junior promluvil o Dády fotkách z dovči!

Felix Slováček mladší byl naštvaný!
Felix Slováček mladší byl naštvaný! (Karel Kopáč)

Nerad se vystavuje, s novináři moc nemluví, na večírky nechodí. Tak to má syn Felixe Slováčka a Dády Patrasové, Felix Slováček mladší. Výjimka se ale našla a Felix se rozhodl promluvit a zastat se maminky…

Felix Slováček mladší je zpěvák, muzikant, dirigent a herec. Akce plné fotografů a novinářů ale rád nevyhledává a spíše se drží v ústraní. Jindy pohodář Felix se rozčílil, když mluvil o novinářích a mamince Dádě. Naštvalo ho, že se všude psalo o tom, jaké fotky si Dagmar dovolila dát na sociální sítě.

,,Co je komu do toho?... Zaprvé je to každého osobní věc, jaké fotky si vystaví, a zadruhé si myslím, že máma má na svých jedenašedesát let skvělou postavu. Má velká prsa a malé pozadí. Vypadá dobře, na to, že nesportuje ani necvičí, tak ať si každý políbí zadek,“ řekl naštvaně pro Sedmičku.

Na video se Slováčkem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
blankaflexi
7. 8. 2017 • 14:34

K této ,,kauze,lze říct jen jedno-celá Slováčkovic familie je jeden hlupák vedle druhého!! Stará ,,Dáda,,je úplný chudák ,ty její neustále protahované oči už jsou k smíchu a její syn je vzhledem evidentně po ní ,není nic nikdy nic neukázal a životem se poflakuje od ničeho k ničemu. Neodkladně by měl zestárlou matku upozornit,že to její ,,roztahování ,,v bulváru je už neúnosné,koho chce ohromovat svou tloušťkou proboha,bulvár je doslova za***ný třeskutými krasavicemi,stovkami a stovkami modelek,a stránky jsou plné holých p r d e l í ,takže taková stará nula Dáda nemá šanci!!!!!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.