Slováček & Gelemová: PIKANTNÍ DOVOLENÁ ZA ZÁDY DÁDY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Slováček & Gelemová: PIKANTNÍ DOVOLENÁ ZA ZÁDY DÁDY!

Felix Slováček slavil narozeniny s milenkou Lucií Gelemovou.
Felix Slováček slavil narozeniny s milenkou Lucií Gelemovou. (Herminapress.cz)

Na tajnou dovolenou do Maroka vyvezl Felix Slováček (74) svou milenku Lucii Gelemovou (34). Místo milostného tokání ale podle očitých svědků prý jen neustále prudil a nadával! Proč? 

„Felix s Lucií byli ubytováni v hotelu Be Live Collection Saidia,“ prozradila deníku Aha! slečna Petra, která pobývala na tom samém místě a všimla si chování známého páru, který na sebe dost upozorňoval.

Moc teplá voda
»Muzikus« Slováček s milenkou měli podle svědectví hostů pokoj v přízemí hotelu. To se ale hudebníkovi nelíbilo. „Pořád si stěžoval, že v pokoji je moc vlhko,“ prozradila mladá dáma. A to nebylo vše. Slováčka vytáčela i teplá voda v bazénu. „Ta voda je moc teplá,“ peskoval Felix.

Jen na lehátku

Kratochvíle na 14 kilometrové pláži, která rezort lemuje, si tak Gelemová se Slováčkem moc neužili. „Většinu času trávili na lehátkách u bazénu, kde si četli,“ dodala Petra s tím, že Lucie si s Felixem neustále pořizovala selfie.

Utratil 40 tisíc
Za pobyt v pětihvězdičkovém marockém hotelu podle aktuálních ceníků cestovních kanceláří Slováček »zacvakal« zhruba 40 tisíc korun. „Nejvíc ho to bavilo ve středomořské restauraci, kde mu náramně chutnal mořský vlk,“ popsala svědkyně.

Dádě to zatajil!
Slováčkova stále ještě manželka Dáda Patrasová (61) o tomto výletě neměla ani páru. „Nic mi neřekl,“ přiznala deníku Aha! překvapeně herečka, která nyní pobývá u svého italského přítele Vita.

Na video s Dádou Patrasovou, kde mluví o Felixu Slováčkovi se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bibs_7
23. 8. 2017 • 00:44

Lol, namlsana laciná devucha z trznice, i s tím jejím ksichtem tupý selky a s drzkou jak vod Picassa.

-bello-
19. 8. 2017 • 14:19

No to by mě tak bavilo dřepět u pročůranýho a plesnivýho a jinak nehygienickýho bazénu a neblbnout v moři ! Umřela bych vedle obézního dědka nudou.V přízemí být jen proto, aby to děda měl jistý bez schodů by mě taky nebavilo ,bezpečný to není.Co tam vlastě chtějí dělat, než se nudit a ( sorry) žrát a na fcb furt být v Čechách, aby se ukázali! Gelemová spolkne všechno tak jako i Gottová. Jsou to holky prostý. ědek shání Gelemové kupce , sem tam ji vezme na vesnickej bál, kde zahraje mezi dechovkou a Gelemka je z toho světa na větvi.Mezi chytrý lidi ji moc brát nemůže , i když ..když vezmu kam bere Stropnický Žilkovou ... no všechno je dnes možný .Patrasová by měla jít na léčení, života má před sebou ještě hodně .Ona kolem sebe kope, jakože není smutná a zničená.Myslím že je.Ale dokud nepřestane pít, nebude mít sílu to řešit.Tím pádem odpuzuje toho skřeta Slováčka ještě víc .

bursik
19. 8. 2017 • 13:24

seredna mlada s ohyzdnym starym A je mi lito Dady ,cely zivot vedle toho saxofonisty a dala mu rodinu a deti, nedivim se ze chlasta.Ani psi boudu spolecne s blbem co ukazuje svym detem co to je rodina a slusnost-co z nich bude pomotanci jako Felix Nahodou na svuj vek babicky je mnohem vic sik opila Dada nez ta chlapka Glemova A Holanova lepsi nez Nova Sipova

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.