Patrasová (61) v šoku: Dostala sex k narozeninám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Patrasová (61) v šoku: Dostala sex k narozeninám!

Nevěrník Felix: Sex k narozeninám!
Nevěrník Felix: Sex k narozeninám! (archiv Blesku)

Po měsících trápení to ani nečekala! Dáda Patrasová oslavila ve čtvrtek 61. narozeniny a nevěrník Felix  Slováček (73) se opravdu vytáhl. „Mám radost. Všechno doma funguje, jak má...“ pochvaluje si herečka a zpěvačka.

Manžel, jehož oficiální milenkou je výtvarnice Lucie Gelemová (34), jí koupil luxusní krémy Chanel za tisíce korun a navíc přidal její oblíbený parfém. „Dostala jsem od něho i kytici růží. Pro mě je ale tím největším dárkem, že je zase milý a chová se ke mně pěkně,“ prozradila Dáda potěšeně.

Podle rodinné přítelkyně spolu manželé žijí běžným manželským životem se vším všudy! „Nezlobte se, ale k tomu se vyjadřovat nebudu. Je to naše soukromá věc...“ nepotvrdila, ale ani nevyvrátila Patrasová.
Muzikant se však prý pravidelně vrací k rodinnému krbu. Oba dodržují společné prohlášení, podle něhož chtějí hlavně zachovat své dlouholeté manželství.

Semafor od syna a dort se lžící od Aničky
Dáda měla opravdu krásný narozeninový den. Dcera Anička (21) jí upekla dort s borůvkami a věnovala stříbrnou lžíci s vyrytým přáním. „Hned ráno mi volala s gratulací Míša, maminka našeho vnuka Rafaela. Syn Felix mě zase večer pozval do Divadla Semafor na premiéru Začalo to vestpoketkou, kde hraje. To divadlo je má srdeční záležitost, byla jsem v něm kdysi moc šťastná,“ přiznává Patrasová zjihle. Po představení skončila v objetí manželů Hybšových a Sobotových. A s Jiřím Datlem Novotným (73) si zavzpomínala na legendární seriál Návštěvníci, kde spolu hráli.

Na rozhovor s Dádou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
sestra
13. 7. 2017 • 13:33

Skotskou i striky si dava

mirkazam
4. 5. 2017 • 16:02

bello....A koho volíš ty ?? .. ty seš přesně ten typ na večeře ve stříbře?? hahaha /ale jako fór dobrý /..,tak bufet na stojáka to bude tvoje parketa...... ..A já taky fandím Babišovi...ale tebe bych ty camralistko otypla tak na ,,třešně"...

-bello-
1. 5. 2017 • 23:50

bohatymrdnikatel zapomněla jsem na úžasný Sisley , ale takový věci ty neznáš , ty jsi fanoušek Babiše a takoví dosáhnou akorát tak na kolínskou z drogérie , proto ho volí , neb jsou chudí a blbí

ararat
29. 4. 2017 • 16:34

TADY JE ZASE BLBŮ,JAK ŽEROU BULVÁR A JAK JIM TO ZOBAJÍ Z RUKY,KDO VÍ JAK TO MAJÍ SAMI DOMA...BULVÁRE TY CHYTÁŠ NA UDIČKU A NÁRAMNĚ SE BAVÍŠ LIDSKOU BLBOSTÍ....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.