Dovolená Felixe Slováčka: Jel zadarmo a ještě remcal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dovolená Felixe Slováčka: Jel zadarmo a ještě remcal!

Lucie Gelemová s Felixem
Lucie Gelemová s Felixem (David malik / Blesk)

Felix Slováček (74) si hrál na Trautenberka. Bramborák je moc bramborový, kyselo moc kyselé. Podobně muzikant brblal na dovolené v Maroku. Přitom měl pobyt s milenkou Lucií Gelemovou (34) zcela zadarmo.

Týden v marockém hotelu Be Live Collection Saidia dostal Felix od marocké princezny, které při červencové návštěvě Prahy zahrál v hotelu pro dobrou náladu. „Darovanému koni na zuby nekoukej,“ říká české přísloví.

Slováček se jím ale evidentně neřídí. Podle očité svědkyně Petry, která sdílela s otráveným párem stejný pokoj, bylo v pokoji moc vlhko a venku příliš horko. A moře zřejmě přehnaně slané.

„Většinu času trávili na lehátkách u bazénu, kde si četli,“ dodává Petra. „Nejvíc ho to bavilo ve středomořské restauraci, kde mu náramně chutnal mořský vlk.“ Aspoň, že něco z velkorysého dárku muzikanta uspokojilo!

Mimochodem, stále ještě jeho manželka Dáda Patrasová (61) o výletu nevěděla...

Na video s Dádou Patrasovou, kde mluví o Felixu Slováčkovi se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
majojo
27. 8. 2017 • 07:24

" Podle očité svědkyně Petry, která sdílela s otráveným párem stejný pokoj,..." Tak to bych se otrávenému páru ani nedivila, když museli sdílet pokoj s Petrou. Mysleli, že jedou do luxusu a skončili v Maroku na ubytovně.... Jinak bych panu autorovi doporučila zhulit a ztřískat se až po fajruntě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.