Milenka Slováčka (75) Lucie Gelemová (35): SVATBA S FELIXEM?! Už je na ni zaděláno... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Milenka Slováčka (75) Lucie Gelemová (35): SVATBA S FELIXEM?! Už je na ni zaděláno...

Lucie se pochlubila, že chytila tři svatební kytice.
Lucie se pochlubila, že chytila tři svatební kytice. (Foto Aha! – Martin Hykl, Daniel Černovský, Instagram.com)

Potřetí chycená svatební kytice a jedna věta rozpoutaly v rodině Felixe Slováčka (75) peklo. Na sociální síti se strhla slovní přestřelka mezi muzikantovou partnerkou Lucií Gelemovou (35) a jeho synem Felixem (35). Kvůli mámě Dádě Patrasové (62).

Gelemová se na sociální síti pochlubila tím, že chytila svatební kytici. Jenže použila k tomu větičku narážející na Patrasovou. „Chytila jsem na pasece květinu – aneb do třetice všeho dobrého,“ píše se pod fotkou na profilu Lucie Gelemové na sociální síti „Tak tento koment na Instagramu u této fotky od Lucie „Chytila jsem na pasece květinu“, je tak trapný, ubohý a vlastně i zlý a vysmívající se do ksichtu naší rodině... Tohle je skutečně to největší dno,“ napsal znechuceně do komentářů Slováčkův syn Felix.

Gelemová si to ale nenechala líbit. „Milý Felixi juniore, autorem onoho komentáře je tvůj otec, který pochopitelně věděl, proč tak činí. Hezký den,“ pustila se malířka do Slováčkova syna. A reakce na sebe nenechala dlouho čekat. „V tom případě se vám omlouvám. Nemohl jsem vědět, že autorem onoho komentáře je někdo jiný, když je to na vašem Instagramu. Dobrou noc,“ odepsal mladý Felix.

Pokud komentář psal skutečně stále ještě manžel Patrasové, pak je to pro Slováčkamladšího ještě větší rána pod pás od jeho vlastního otce. Navíc Lucie svým komentem popíchla všechny zvědavce, kteří ji hned začali gratulovat k sňatku. Ráno už všechny komentáře ze stránky zmizely...

 Felix Slováček promluvil o svatbě s Lucií! To se Dádě nebude líbit

Video se připravuje ...



Přečtěte si
reiner
19. 9. 2018 • 10:09

Chytila jsem na pasece syfilis .....

majojo
19. 9. 2018 • 09:37

Tohle bych ti, Felix, vážně přála!

travina
19. 9. 2018 • 06:08

FUJTAJBL ... vidět hned ráno hnusný, odporný ksicht žabáka Slováčka ... už zvracím

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.