Přiznání Mahuleny Bočanové: PSYCHICKÉ PROBLÉMY! KVŮLI ALKOHOLU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Přiznání Mahuleny Bočanové: PSYCHICKÉ PROBLÉMY! KVŮLI ALKOHOLU!

Mahulena Bočanová se přiznala, že chodí ke kartářce
Mahulena Bočanová se přiznala, že chodí ke kartářce (Blesk – Roman Souček)

Ráda si dala bublinky nebo kvalitní víno, ale s tím je navždy konec. Mahulena Bočanová (51) už pět měsíců nepije alkohol a tvrdí, že je to navždy. Nejenže má daleko víc energie, ale také se jí zlepšila psychika.

Herečka a moderátorka celý život popíjela a vždy byla vítaným hostem všemožných mejdanů. Ale její tělo a hlava už to nedávaly jako zamlada a každá kocovina byla za trest.


„O prázdninách jsem si řekla, že dám svému starému zdrchanému padesátiletému tělu nadechnout. Dala jsem si lhůtu navždy. Už je to čtyři až pět měsíců, co jsem se nedotkla alkoholu. Chodím do společnosti i na mejdany, ale piji nealkoholické pivo nebo nealko bublinky,“ pochlubila se deníku Aha! Mahulena.

„Cítím se strašně odpočatě, mám spoustu energie a hlavně se mi zlepšila psychika. V poslední době jsem na tom psychicky nebyla dobře. Líp se mi vstává, nebolí mě hlava, mám víc energie, peněz. Nechápu, že jsem na to nepřišla dřív!“ zasmála se herečka. Abstinenci doporučuje všem ženám po padesátce! „Je to o dost lepší – neřeším zbytečnosti, všechno jde najednou tak nějak líp a v klidu,“ prohlásila Bočanová.

Slunce pro všechny
Abstinující Mahulena nechyběla na křtu charitativního kalendáře nadačního fondu Slunce pro všechny. Ani tam se nedotkla alkoholu! Společnost jí dělala dcera Marina (17). „Už asi deset let jsem patronkou tohoto fondu a Marina je jejich klientkou,“ vysvětlila Bočanová, která je i se svou holčičkou v kalendáři vyfocená.

Na video s Mahulenou Bočanovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lanadvorak...@...
21. 10. 2018 • 17:27

vidim, ze tady jsou samy chytraci....psat, ze ma postizene dite kvůli alkoholu, dokaze jen idiot.....lidi jsou fakt hnusny

nikal
18. 10. 2018 • 21:18

..... koukám, že odborníci a znalci přes chlast promluvili

vivvien
18. 10. 2018 • 15:37

No Jo Mahu. Ono se chlastá dobře zadarmo. Stačí jedna sklenička a né hned sud do sebe nalít.

britva
18. 10. 2018 • 11:19

to její dítě je postižené určitě kvůli jejímu kladnému přístupu k alkoholu. teď už to nezachrání, alkoholička.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.