»Zlatokopka« Vondráčková? PRAVDA NEJEN O ROZVODU S PLEKANCEM | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

»Zlatokopka« Vondráčková? PRAVDA NEJEN O ROZVODU S PLEKANCEM

Rozvodová bitva mezi Vondráčkovou a Plekancem je na spadnutí.
Rozvodová bitva mezi Vondráčkovou a Plekancem je na spadnutí. (Foto Profimedia.cz, ara)

Rozvod Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance je na spadnutí. Zatím sice není jasné, zda proběhne v Kanadě nebo v Česku, zpěvačka se ale brání nařčením, že rozvod za oceánem chce kvůli penězům. Podle ní je to jinak.

Vzhledem k tomu, že Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec mají uzavřenou předmanželskou smlouvu, vypadalo to, že jejich rozvod bude snadný. Jenže oblíbená zpěvačka podala žádost o rozvod v Kanadě, což jejich situaci dost zkomplikovalo. Lucie ovšem tvrdí, že se tak nerozhodla kvůli penězům, ale kvůli synům, které s hokejistou má.

„Naše předmanželská smlouva platí jak v Česku, tak v Kanadě. Soud ji i tady bere v úvahu, ale věnuje pozornost i důležitějším záležitostem jako jsou děti. Každá máma by své děti chránila a snažila se, aby změny pocítily co možná nejméně. Navíc vracet se teď do toxického mediálního honu na čarodějnice v České republice, když otec dětí donedávna nevěděl, kde vlastně zakotví, tak to by bylo úplné bláznovství,“ uvedla Vondráčková pro Rytmus života s tím, že nechápe, proč byla označována za zlatokopku, sama sebe totiž považuje za láskokopku.

Už dříve zpěvačka uvedla, že její synové život v Kanadě zbožňují, navštěvují tam totiž školu, školku a mají zde i své kamarády. K návratu do vlasti ji tak nepřesvědčil ani rychlý Plekancův odjezd, který nečekaně ukončil hokejovou kariéru v NHL.

 

Předchozí Další

 

 



Přečtěte si
jackpot
12. 4. 2019 • 02:37

Deti mely jiz od podzimu zajistene vzdelani v CR. Oba jejich rodice o navratu do CR vedeli. Ale ona po jejich rozchodu odjela do Kanady - nevedela jeste, ze jeji predmanzelska smlouva plati take tam. Odjela jen proto, aby na Plekancovi vysoudila miliony(pro sebe pozadovala 500tis/mes plus alimenty na deti plus odskodne za uslou karieru. Deti k tomu jen nechutne vyuzila..

pozorovatel2013
23. 1. 2019 • 13:23

Jsem též tohoto názoru

kinki
17. 1. 2019 • 17:50

Oni obaja sa nikdy nemali zobrat, a mat deti. Nehodia sa k sebe, nic nemaju(okrem deti) spolocne. Ale laska je slepa. Lucia nikdy nebola z domu vedena viest domacnost a mat rodinu, a starat sa o deti. A dokazuje to neustale aj svojim spravanim. Ano, ukazuje sa na fotkach s detmi,ale to je len akesi image pre okolie. Az tak nesledujem cesku scenu, ale ako skutocna matka sa nesprava. Chyba tam akesi teplo domova. Ved kolko zien ma za muzov sportovcov, a klape im to. Tato tu sa stale hra na nejaku herecku, a plodi jeden prepadak za druhym. Ak takto bude bacovat,ako bacuje doposial aj po rozvode, prehajdaka vsetky peniaze co vysudi. Chyba jej logicke myslenie.Mala by si uvedomit, ze je iba obycajny priemer,ktory pretlacali jej rodicia a pribuzensky vztah s jej tetou Helenou. A ze z nej uz ziadna filmova hviezda, aj vzhladom na vek, uz nikdy nebude. Preto ju chapem, ze tak zurivo ide po peniazoch. Prilis si zvykla na blahobyt, a nechce onho prist. Verim, ze pri predstave, ze by sa mala obracat ako kazda zenska, resp. rozvedena zenska ju chyta hroza. Ona na to nema. A hodit starostlivost o deti a seba na prestarlych rodicov tiez nemoze. Jedina schodna cesta je vytlc od Plekanca co najviac.

lekno
10. 1. 2019 • 20:47

Lucie V. nechápe, cit. z článku: "proč byla označovaná za zlatokopku, sama sebe totiž považuje za láskokopku". Ak fakt nechápe a svedomie sa jej neozýva - je zrejme nefunkčné. Prezývka láskokopky sedí tiež - kopala do manželskej lásky tak dlho, až ju dokopala do hrobu podobne ako to svedomie.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.