»Zlatokopka« Vondráčková? PRAVDA NEJEN O ROZVODU S PLEKANCEM | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

»Zlatokopka« Vondráčková? PRAVDA NEJEN O ROZVODU S PLEKANCEM

Rozvod Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance je na spadnutí. Zatím sice není jasné, zda proběhne v Kanadě nebo v Česku, zpěvačka se ale brání nařčením, že rozvod za oceánem chce kvůli penězům. Podle ní je to jinak.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

asima@...
19. 02. 2020 02:53

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

jackpot
12. 04. 2019 02:37

Deti mely jiz od podzimu zajistene vzdelani v CR. Oba jejich rodice o navratu do CR vedeli. Ale ona po jejich rozchodu odjela do Kanady - nevedela jeste, ze jeji predmanzelska smlouva plati take tam. Odjela jen proto, aby na Plekancovi vysoudila miliony(pro sebe pozadovala 500tis/mes plus alimenty na deti plus odskodne za uslou karieru. Deti k tomu jen nechutne vyuzila..

lekno
10. 01. 2019 20:47

Lucie V. nechápe, cit. z článku: "proč byla označovaná za zlatokopku, sama sebe totiž považuje za láskokopku". Ak fakt nechápe a svedomie sa jej neozýva - je zrejme nefunkčné. Prezývka láskokopky sedí tiež - kopala do manželskej lásky tak dlho, až ju dokopala do hrobu podobne ako to svedomie.

qwerta
10. 12. 2018 11:33

Jedno je jasne. Kdyby byl Plekanec s Vondrackovou spokojen, nikdy by se s ni nerozesel

pea.p
10. 12. 2018 11:38

Vztah po x letech a ještě s malými dětmi je někde jinde než vztah s milenkou, se kterou můžu být jen když mám náladu.

xsedmikraska
14. 12. 2018 13:28

Pod významem "spokojen" si lze vysvětlit mnohé. Spokojeni by měli být oba. Ona i on. Ve vztahu je nutný kompromis, pochopení. Už jen proto, že jsou tam dvě malé děti, které své rodiče milují. Není možné, aby si jeden nadiktoval vše ke své spokojenosti a druhý se musel neustále podřizovat. Ani není v pořádku to, že si určuje pravidlo ten, kdo více vydělá, protože si myslí, že má na to nárok. Plekanec z mého úhllu pohledu činí fatální chyby. Následky v budoucnu pozná a bohužel,již nepůjdou odčinit. Nynější jeho pocit vítězství je Pirhovo vítězství. Lucie je výborná zpěvačka, milující máma a hezká žena, bylo proč být pyšným tátou. Vaření a uklízení se dá řešit. To nejsou neřešitelné věci v životě člověka. Finance byly tak proč brečet, že se využívaly? K čemu jinému jsou finance? Přeji Lucce hodně síly, aby to ustála.

matylda-rut
14. 12. 2018 13:51

Částečně máš pravdu, ale že tam byly dlouhodobé problémy a k nim přispěla i Lucka. Ale jestli je Lucie výbirná zpěvačka, nevím, možná, že máš něco s ušima. Je to podprůměrná zpěvačka, milující matka určitě, ale mít 3 chůvy ke dvěma dětem to dost vyvrací, když si vezmeš, že hraběnka Kate má 3 děti a jen 1 chůvu a jak známo Kate vaří velmi často sama. Lucie je v mých očích dost sebestředná a na prvním místě ona, její kariéra, pak dlouho nic, děti a někde vzadu manžel. Nelze říct, že on by ji nepomáhal, nepodporoval, naopak. Žila si jako ve vatě, ale asi čas na manžela nebyl. Podle mne se trhli od sebe už před 2-3 lety a byli spolu jen kvůli klukům. Jenže v takovém manželství nikdo nevydrží - ona Hádka, on Šafářovou. On Šafinu přiznal, ona Hádka ne a to je to co mi na ni vadí, manipuluje a snaží se vše hodit na Plekance, aby sama byal křištálová. Taky nechápu, proč odletěla do Kanady a i když byl malý ve škole přihlášený, proč nezůstala zde, právě kvůli škole. Přeci věděla, že tam nesmí zůstat. Jenže jak Lucie známe, ona si myslí, že ji to projde. Stejěn jako s tou předmanželskou, ted když prasklo, že i tam paltí, dělá jakoby to věděla od začátku. Často jsme se setkali s tím, že Lucka lhala a já ji nevěřím a to vycházím jen z toho co řekla do kamer, ne co psal bulvár.

matylda-rut
14. 12. 2018 13:54

Sorry za chyby, ale z mobilu neumím psát.

starypes
10. 12. 2018 05:33

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

starypes
09. 12. 2018 18:14

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

matylda-rut
09. 12. 2018 18:56

Souhlas, nicky k nicce.

jana52
09. 12. 2018 21:33

a vy jste dle českých norem "normální lid" ? No, jestli jste chodil se Zemákem na kořalku, tak asi jo

Ewwa
09. 12. 2018 18:03

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

matylda-rut
09. 12. 2018 12:09

Ono to nemá smysl dikutovat, Vondrlovi budou házet na Plekance špínu a očistovat cizoložnici, prolhanou Lůcu.

pomahatachranit
09. 12. 2018 16:57

Řekl(a)Matylda - rut, o který všichni vědí, že je cizoložnej strejda, kterej s tetkou H. chodil trt.at na Admirála, víc než rok, když byla ještě vdaná za Hellmuta Od něj ten cizoložník sedí

matylda-rut
09. 12. 2018 18:46

pomahatachranit
Ty lidský odpade, Vondrlovic čupko Fido alias Franta, já nejsem *** jako ty. Ty víš velký houno o mně a už odtáhni za tou prolhanou cizoložnicí a zlatokopkou do Kanady. Takovej šmejd tady nechceme. Zas.ranej přiblblej sprostej spratku.

caribika
09. 12. 2018 09:38

Ja si myslím, že normálna matka, ktorá akceptuje skutočnosť, že sa s manželom normálne dohodne. Neverím, že by Pleky chcel vlastné deti ukracovať, neverím, že by jeho finančné vyrovnanie nebolo primerané pre Luciu a jej synov­...Na­koni­ec..­.čo zarobila ona za tých sedem rokov? Porodila mu dve deti a starala sa o ne, ako sa starala...chodila do Čiech a filmy jej platil Pleky...Možno si Lucia uvedomila, že stratila Plekyho a chce mu to takto vrátiť...lenže toto je zlá cesta.

Prdvim
08. 12. 2018 22:48

Svatá raketa už dělá další kroky k tomu jak získat vše..... Tupoun honí puky.... A poslouchá rozum v kalhotách.... Takže děti jsou mu u zadele... A jeho matinka kvoka vedle nové lepší nevěsty... Ta stará nebyla sportovně založená... A nebyla dost dobrá.

kinki
17. 01. 2019 17:50

Oni obaja sa nikdy nemali zobrat, a mat deti. Nehodia sa k sebe, nic nemaju(okrem deti) spolocne. Ale laska je slepa. Lucia nikdy nebola z domu vedena viest domacnost a mat rodinu, a starat sa o deti. A dokazuje to neustale aj svojim spravanim. Ano, ukazuje sa na fotkach s detmi,ale to je len akesi image pre okolie. Az tak nesledujem cesku scenu, ale ako skutocna matka sa nesprava. Chyba tam akesi teplo domova. Ved kolko zien ma za muzov sportovcov, a klape im to. Tato tu sa stale hra na nejaku herecku, a plodi jeden prepadak za druhym. Ak takto bude bacovat,ako bacuje doposial aj po rozvode, prehajdaka vsetky peniaze co vysudi. Chyba jej logicke myslenie.Mala by si uvedomit, ze je iba obycajny priemer,ktory pretlacali jej rodicia a pribuzensky vztah s jej tetou Helenou. A ze z nej uz ziadna filmova hviezda, aj vzhladom na vek, uz nikdy nebude. Preto ju chapem, ze tak zurivo ide po peniazoch. Prilis si zvykla na blahobyt, a nechce onho prist. Verim, ze pri predstave, ze by sa mala obracat ako kazda zenska, resp. rozvedena zenska ju chyta hroza. Ona na to nema. A hodit starostlivost o deti a seba na prestarlych rodicov tiez nemoze. Jedina schodna cesta je vytlc od Plekanca co najviac.

DWEI
08. 12. 2018 21:19

borko30 - dej už pokoj laskavě. Všichni víme, že jsi otec Lucie Vondráčkové. Kvůli prachům jsi se rozkmotřil se svou sestrou Helenou a teď se Vám zachtělo peněz, které vydřel Tomáš Plekanec... Manželství roky nefungovalo, za Lucinkou lezl Hádek v noci přes plot.... házíte veškerou vinu na Tomáše!!! Pravda je vždy někde uprostřed!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.