»Zlatokopka« Vondráčková? PRAVDA NEJEN O ROZVODU S PLEKANCEM | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 15. července 2025

Svátek slaví Jindřich, zítra Luboš

»Zlatokopka« Vondráčková? PRAVDA NEJEN O ROZVODU S PLEKANCEM

Rozvod Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance je na spadnutí. Zatím sice není jasné, zda proběhne v Kanadě nebo v Česku, zpěvačka se ale brání nařčením, že rozvod za oceánem chce kvůli penězům. Podle ní je to jinak.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

matylda-rut
12. 12. 2018 22:29

Jo a zopákni si, kdy se píše si/jsi a jsem/sem.
Opravím ti text:Nevím, kde jsi u mě....Nikde jsem nic takového...
Zopákni SI, dej to SEM na stůl, ale kde jsi a nikde jsem. Na místo stalkingu procvičuj.

pea.p
10. 12. 2018 09:25

Nevím kam utíkala Vondráčková. Ona pokud vím se na konci prázdnin vrátila s dětmi do jejich domova aby mohli nastoupit do školy a školky kam byly před prázdninami přihlášeny. Spíš to ale vypadá, že si odněkud utekla ty.

fany22
09. 12. 2018 08:20

jarmilah souhlasím. Teď vytáhla, že smlouva v Kanadě platí, to ale řekl jen nechvalně známý Franta, a tomu nevěřím ani nos mezi očima. Proč tedy ale letěla potajmu do Kanady a proč si dala tak nenasytné požadavky, nevysvětlila. Mění prohlášení, jak se jí to hodí. TP se vrátil logicky domů, když nešel do USA, asi nepůjde do Ruska, takže její prohlášení je zase jenom křeč.

pomahatachranit
09. 12. 2018 17:07

Ne, řekla to sama Lucie ve velkým rozhovoru, asi nečteš, hlavně že si tady otvíráš…. Kdybys něco věděl, jako že nevíš, tak samozřejmě - každá předmanželská smlouva je platná VŽDY, nic na tom není a nikoho s mozkem to nepřekvapuje.To jen bulvár a lidi co se nechávají bulvírem zmasit si mohli myslet něco jinýho, a že jim to vydrželo dlouho.Bezmozci ti i ti.

fany22
09. 12. 2018 19:25

Ráda se poučím. Takže, co chtěla Lucie, proč letěla na otočku tajně do Kanady, a co je v manželské smlouvě? Kdyby byla platná vždy, nemohla by Lucie žádat to, co žádala . Můžeš to, prosím , vysvětlit ? Jinak je to bezcenné napadání.

matylda-rut
09. 12. 2018 22:04

Jenže to, že tam platí Lucka nevěděla a ty taky ne, jinak bys tady měsíce nepsala: Lucko ober ho!!!
A huso hloupá, předmanželská smlouva platí pouze tehdy pokud mají oba státy dohodu. Prostě víš houno.

pea.p
10. 12. 2018 10:02

Spíš napiš kdo přišel s tím, že by platná být neměla.

xsedmikraska
08. 12. 2018 15:00

Velký nadpis a žádné nové údaje. Pořád dokolečka to samé.

adeso
08. 12. 2018 14:21

ta ženská ja tak idio---ka. Číst ty její žvásty je na facku.

karkulka_z_lesa
08. 12. 2018 14:42

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.