Rozvod Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance je na spadnutí. Zatím sice není jasné, zda proběhne v Kanadě nebo v Česku, zpěvačka se ale brání nařčením, že rozvod za oceánem chce kvůli penězům. Podle ní je to jinak.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Jo a zopákni si, kdy se píše si/jsi a jsem/sem.
Opravím ti text:Nevím, kde jsi u mě....Nikde jsem nic takového...
Zopákni SI, dej to SEM na stůl, ale kde jsi a nikde jsem. Na místo stalkingu procvičuj.
Nevím kam utíkala Vondráčková. Ona pokud vím se na konci prázdnin vrátila s dětmi do jejich domova aby mohli nastoupit do školy a školky kam byly před prázdninami přihlášeny. Spíš to ale vypadá, že si odněkud utekla ty.
jarmilah souhlasím. Teď vytáhla, že smlouva v Kanadě platí, to ale řekl jen nechvalně známý Franta, a tomu nevěřím ani nos mezi očima. Proč tedy ale letěla potajmu do Kanady a proč si dala tak nenasytné požadavky, nevysvětlila. Mění prohlášení, jak se jí to hodí. TP se vrátil logicky domů, když nešel do USA, asi nepůjde do Ruska, takže její prohlášení je zase jenom křeč.
Ne, řekla to sama Lucie ve velkým rozhovoru, asi nečteš, hlavně že si tady otvíráš…. Kdybys něco věděl, jako že nevíš, tak samozřejmě - každá předmanželská smlouva je platná VŽDY, nic na tom není a nikoho s mozkem to nepřekvapuje.To jen bulvár a lidi co se nechávají bulvírem zmasit si mohli myslet něco jinýho, a že jim to vydrželo dlouho.Bezmozci ti i ti.
Ráda se poučím. Takže, co chtěla Lucie, proč letěla na otočku tajně do Kanady, a co je v manželské smlouvě? Kdyby byla platná vždy, nemohla by Lucie žádat to, co žádala . Můžeš to, prosím , vysvětlit ? Jinak je to bezcenné napadání.
Jenže to, že tam platí Lucka nevěděla a ty taky ne, jinak bys tady měsíce nepsala: Lucko ober ho!!!
A huso hloupá, předmanželská smlouva platí pouze tehdy pokud mají oba státy dohodu. Prostě víš houno.