»Zlatokopka« Vondráčková? PRAVDA NEJEN O ROZVODU S PLEKANCEM | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

»Zlatokopka« Vondráčková? PRAVDA NEJEN O ROZVODU S PLEKANCEM

Rozvod Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance je na spadnutí. Zatím sice není jasné, zda proběhne v Kanadě nebo v Česku, zpěvačka se ale brání nařčením, že rozvod za oceánem chce kvůli penězům. Podle ní je to jinak.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

borka30
08. 12. 2018 20:06

Ten chlap je hnusný z venku i zevnitř. Peníze z něj udělaly samolibého frajírka. LV přeji ať bojuje za syny a nedívá se vlevo ani vpravo.

matylda-rut
08. 12. 2018 20:11

Syny má, za ně nemusí bojovat, to rozhodne soud. Dědku jeden prašivej a co ta tvá cácora chamtivá a nenažraná? Zalez do boudy a lízej v klidu svý koule, prašivče odpornej. Plekance je na rozdíl od tý tvý rádobyumělkyně někdo a má charakter.

matylda-rut
08. 12. 2018 20:13

A honem se zase přestroj a nandej mi to, magore starej, ty bys mohl hrát z fleku vodníka.

bt961
08. 12. 2018 20:17

On si ty prachy vydrel, ona je chce jen rozhazovat, sama neni schopna vydelat si sama na sebe. Umela slava. A frajirek neni, je to sympaticky, ferovy chlap, ale z Lucky se vyklubala zlatokopka. Ale to ti nevadi. Jj jak jde o prachy, tak se bude spinit druha strana. Vy byste nemeli dost i kdyby vam dal 2 miliardy.

pozorovatel2013
23. 01. 2019 13:23

Jsem též tohoto názoru

jarmilah
08. 12. 2018 15:39

Paní Vondráčková, to jsou jen kecy a kecy. Vašim prohlášení, že děti z Kanady nechtějí, to vám tak uvěří malé dítě. Zůstáváte kvůli penězům, chcete vašeho muže oškubat jako kuře. A vaše prohlášení už nikdo nežere. Běžte už do háje a zůstaňte tam napořád. Ale jen co přiklepnou miliony a výživné na vás. budete co nejdříve v Česku. Ale věřte, že tady už si neškrtnete, protože na vaše koncerty, či filmy nikdo nepůjde. Snad jen vaše rodinka a pár fanoušků, které již máte poskrovnu. Také jsem vás měla ráda, ale teď se mě protivíte a také hlavně tím, jak stále lžete.
Vy bojujete za děti, není to pravda, váš manžel se o děti královský postará, ale vám jde hlavně co nejvíce si nahrabat pod sebe. Fuj.....Vy jste tak průhledná.

AliAlice
08. 12. 2018 16:00

jarmilah...

matylda-rut
08. 12. 2018 18:00

Však si ten hon na čarodejnice udělala sama , stejně v Kanadě nesmí zůstat, tak proč tam vůbec odtáhla, mohla počítat s tím, že Plekancovi smlouvu neprodlouží, když za sezónu hrál jen 2x, jinak jen an střídačce. A jak zdůvodní že táhne zas do Čech? To jako se tam klukům přestalo líbit. Ta je tak hloupá, tupka s diplomem. Jo celebrity vytudujou a jsou blbý jak tágo.A Lůco ne láskokopka, zlatokopka jsi! A jaká mrcha!

illenne
08. 12. 2018 18:20

matylda-rut Opět jste nezklamala , nenavážejte se do Lucie Vondráčkové, podle mne jediná mrcha zde jste Vy sama. Možná jste nešťastná, čemuž se vůbec nedivím. Jen nešťastný a nemilovaný člověk kope kolem sebe . Ještě, že Lucie tyhle výblitky nečte .

matylda-rut
08. 12. 2018 20:04

Už máš zase jinej nick? Ty mi nebudeš říkat co mám a co nemám psát, hajzle drzej. Nestarej se o mě, já taková mrcha nejsem, která by vydírala manžela. Pizdo jedna přiblblá, to ty jsi neštastná a zakomplexovaná, když potřebuješ idoly, aby byl pro tebe den snesitelný. Já nějakou nicku Vondrli nepotřebuju. A táhni už do p..le, spratku pubertáckej.

matylda-rut
08. 12. 2018 20:08

A přečti si ty hovádko připitomělý ostatní příspěvky, všichni krom tebe to vidí jako já. Tak zalez do boudy a lízej si kulky.

carlae
08. 12. 2018 23:47

Já tomu moc nehovím, ale pamatuji si docela živě, jaké dělala ta famílie naschvály Heleně, že si dovolila se vdát a s manželem si užívat klidného i když pracovitého života. A nenechat o svých penězích rozhodovat je. Popř aby je šetřila pro ně na dědictví.
Nějak jsou furt stejný. A stejně nebýt Heleny - asi by si v šoubyznisu ani neškrtla. Vzpomeňte - kolikrát se inzerovalo Vondráčková a až tam lidi došli, zjistili že je to ona a ne Helena.

xsedmikraska
09. 12. 2018 07:39

Tak tomu se říká nestranný a inteligentní projev. Jarmilah, Plekancovi jde o to, co nejlépe zajistit děti? Peníze jsou Plekancovi? Madam, po dobu manželství, co Plekanec vidělal, se dělí na půl. On se rozhodl udělat své rodině finanční nabídku, která mu vyhovovala (nejeví se to jako půlka toho, co vydělal po čas, co byl s Luckou) Lucie nedělá nic zlého tím, pokud se snaží pro své děti vybojovat více, pokud odmítá již nadále vyhovovat přáním, možná příkazům a podmínkám svého manžela, kterého již nezajímá. Soud určitě rozhodne spravedlivěji, než měl v plánu Plekanec, který si neuvědomuje, že těmito kroky prohlubuje propast mezi sebou a rodinou. Lucka bude po soudě zaopatřená a těžko zapomene na to, čím byla vystavena jen proto, že otec jejich dětí nehodlal ustoupit ze svých požadavků. A pro zde přítomným vulgárně se vyjadřujícím fanouškům Plekance - nejen Lucie, ale i Plekanec v současnosti činí kroky, které ovlivňují finance. A děti? Těm by nejvíce vyhovovala úplná rodina. Doplácejí na to, že rodiče k sobě nedokázali najít cestu, nedokázali zvolit kompromis a překonat krizi. Kdo z nich dvou (nebo tří) více k takovému konci přispěl vědí jen oni dva. Nicméně za těch pár dnů se toho stalo tolik, že je zřejmé, že tito dva již spolu vztah mít nebudou. Možná až projdou léta, zestárnou a budou v myšlenkách rekapitulovat pochopí, co udělali a neudělali správně. Jinak - pobavilo mne snaha tvrdit, že již nikoho nebude zajímat zpěv - tvorba Lucie. Mne třeba ano a to zdůrazňuji, nejsem žádný její skalní fanoušek. Některé její písničky se mi líbí a v současnosti vnímám, že se holka hodně trápí. Její manžel zřejmě ne, jinak by v zájmu pohody svých dětí a jejich maminky učinil takové kroky, aby již nebyly vystavení tlaku a vláčení bulvárem.

malavelka
09. 12. 2018 14:08

Někdy se nedělí napůl, ač by mělo....a ještě za dvacet let po rozvodu měl manžel nehorázné požadavky..... možné je všechno, a asi bude často záležet na skutečnosti
" kdo je kdo."

Ewwa
09. 12. 2018 18:15

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

matylda-rut
10. 12. 2018 07:40

xsedmikraska zapomnělas, že Lůca podepsala předmanželskou smlouvu, takže nelze chápat její nynější chování.Má nárok jen na to, co je ve smlouvě napsáno a tvrdit,že to napsala pod nátlakem je opravdu infantilní. A co se týče dětí,to vyměří soud. O to se nemusí obávat.Takže nesmyslný blábol, co píšeš. Dokud manželství klapalo tvrdila, že předmanželskou chtěla právě ona,protože nechtěla být za zlatokopku a nyní ji napadla. Tak to musí uznat i největší blbec, že je Lůca pěkná lhářka, podrazák a zlatokopka.A ty, že nejsi její fanoušek.Nenech se vysmát.Navíc co Lůca neví, že i když by ji kanadský soud dal pro děti víc, platí to jen tam. Jakmile se vrátí může Plekanec požádat soud o přeměření a ten se bude řídit dle zákonů ČR. Takže vše na houbelec, její tah nevyšel a nakonec bude tvrdit, že utekla jen a jen před mediálním honem, který si ale právě tím utěkem udělal sama. Prostě husa hloupá a prolhaná.I zdůvodnění, že měla připravené rozvodové papíry v Kanadě už rok, protože ui myslela, že dojde k rozvodu ukazuje jak vychcaná je a kdoví kvůli komu se chtěla nechat rozvést.

pea.p
10. 12. 2018 09:17

Ty jsi neskutečně zlý a zamindrákovaný člověk. Sedíš tu každý den vč.víkendů (dle příspěvků) a vypouštíš svoje jedy s tím, že si myslíš, že všechno znáš a jsi jediná spravedlivá. Asi máš nulový soukromý život. S tímto přístupem se ale není co divit,.

matylda-rut
10. 12. 2018 15:00

Nestarej se o mě. Ale pro tvoje info,jsem tu jen tehdy mám-li v práci chvilku volna. A dělám si na svým, jenže zaměstnáváme 16 lidí a proto chodím i o víkendech,aby oni mohli mít volno a byli u rodin.Nakouknu, napíši a jdu.A jestli chceš rýt, prosím,vezmi rýč a mazej na zahradu.A kdo plodil nesmysly jako že tam předmanželská neplatí, noooo ty a tobě podobní. Jinak byste neječely, aby ho obrala.To bylo silných slov: Jen at tam zůstane a oškube ho o miliony, kdyby jste věděly, že tam platí,pak by to nebylo téma, protože pro děti tam maj tabulky a ty neovlivní ani její touhy a přání.To bylo kopání do Leonie, která páru o všem má. A ted děláte jako že nikdy o tom nebyla řeč. Jj kvůli dětem se tam vrátila, když ví, že tam stejně zůstat nesmí. Po rozvodu by stejně musela vycestovat. Víš co jdi už někam. Lžeš stejně jako Lůca. Nakonec bude tvrdit, že se vrátila, kvůli fanouškům, že ji to dralo srdce a kdesi cosi. To je opět tvůj trapný pokus Lůcu očistit stejně jakože Hádek lezl přes plot kvůli pokecu a kavě. Jste směšné, jak nyní děláte, že jste všichni věděli, že tam platí. Věděli jste kulový, ale lžete všechny.

pea.p
11. 12. 2018 10:00

Tak to v té "práci" hlavně nakukuješ do bulváru a plodíš ty svoje smyšlenky. Nevím, kde si u mě četla, že bych psala ať Vondráčková Plekance oškube. Nikde sem nic takového nepsala. Jediné co se uváděla a tvrdím to pořád, že Plekanec neměl co vydávat statusy o rozchodu, protože tím, rozpoutal tento nekonečný seriál. a pak také to, že o výživném bude rozhodovat soud , takže nezáleží jak moc peněz chce Vondráčková a jak málo chce platit Plekanec. O vyrovnání mezi nimi sem nemluvila, protože neznám obsah jejich předmanželské smlouvy (předpokládám, že ty ho máš nastudovaný když tady tak zasvěceně píšeš)..
Osobně se mi nelíbí, jak ty a tobě podobní někoho obviňují ze lži a přitom neví absolutně nic. Ale ty si vystačíš s tím, co napíše bulvár . Jen tě upozorním, že ten to upraví tak aby to bylo zajímavé. Zprávy, že dva rozvádějící se domluvili a v klidu se rozešli by asi nikdo nečetl. A běž makat ať se ti tví zaměstnanci za tebe nemusí stydět

matylda-rut
12. 12. 2018 11:10

Ty jsi opravdu trapná. Když se tě to tedy netýká, proč to vztahuješ na sebe? Proč pořád moralizuješ ty co se zastávají Plekance? Ty stojíš na straně Lůcy, já ji nic zlého nepřeji, ale podle mého názoru jedná Plekanec správně. A co a jak dělám o to se opravdu nestarej, piš k článku a ne.ser se do lidí. Ukazuješ tím jen svůj vztek a snažíš se lidi zranit. Ubohé.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.