Vondráčkové nejkrutější pomsta? Plekance zasáhla na nejcitlivějším místě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vondráčkové nejkrutější pomsta? Plekance zasáhla na nejcitlivějším místě!

Vondráčková dává Plekancovi vše sežrat.
Vondráčková dává Plekancovi vše sežrat. (Foto ara)

Tomáš Plekanec řadu let hlásal, že jakmile ukončí kariéru v NHL, bude se chtít vrátit do rodného Česka s rodinou. Zatímco kdysi Lucie Vondráčková tvrdila, jak opustí Kanadu co nejrychleji, aby děti mohly být s manželem a dostat se do opravdového domova, po rozchodu otočila a najednou v zemi javorových listů začíná hnízdit a do Česka se nehrne.

„Ještě před nedávnem tvrdila, že jede do Kanady maminkovat, že tam letí kvůli tomu, aby děti nebyly bez táty. Zvláštní je, že se podle toho neřídí i teď. Přitom léta tvrdila, že je v Kanadě jen na návštěvě, že vše závisí na mužově kariéře v NHL a že se po jejím konci do Česka vrátí. Místo toho to vypadá, že se chce v Kanadě usadit. Kdo ví, jestli nepočítá s tím, že ona si tam bude užívat a Tomáš jí to bude cálovat,“ řekla dle extra.cz zdroj z okolí rozkmotřeného páru.

Tomáš Plekanec vždy rozhodně tvrdil, že se po ukončení kariéry v NHL vrátí do rodné České republiky, kde bude hrát hokej v místních klubech, což také učinil. Plekanec nyní samozřejmě počítal s tím, že se známá zpěvačka vrátí i s kluky do Česka, aby nepřišli o jednoho z rodičů. Lucie Vondráčková mu ale nyní hází klacky pod nohy a zařídila si pobyt v Kanadě, i když jí hrozilo vyhoštění.

Do našich krajin se prý nehodlá jen tak vrátit. V TopStar magazínu prý prohlásila, že přiletí za pár měsíců a to jen kvůli premiéře filmu Perfect Kiss, která se má uskutečnit až 14. února. Do té doby se buď Plekanec bude muset za syny vydat do Kanady nebo na ně zoufale čekat. Budou budoucí exmanželé využívat proti sobě jejich ratolesti?!

Předchozí Další

 Plekanec trénoval na Kladně. Jasno bude do čtrnácti dnů, ujišťuje útočník

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
20. 11. 2018 • 11:19

fido2....tento skrblík jak píšeš,financuje té ,,rádoby hvězdě " v Kanadě všechno.Tak nemel hovadiny. A s ní je najednou jak se jedná o prachy ,,kanadská máma ".A to staří Vondráčci fňukali,jak by kluky chtěli v čechách.Famílie komediantů...jak jde o prachy,tak se jim už nestýská,že ??

fido2
19. 11. 2018 • 12:46

Děláte z lidí blbce, vrací se kvůli rozvodu. Děti neděti, nebýt rozvodu asi by skrblík trčel v Kanadě.... Za pár let nebude o dětech vědět.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.