Zvrat u Vondráčkové (38): Konečně našla pravou lásku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zvrat u Vondráčkové (38): Konečně našla pravou lásku!

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Aha! Tůma)

Zpěvačka Lucie Vondráčková (38) momentálně prožívá nejhorší období života. Její manžel Tomáš Plekanec totiž požádal o rozvod a tím vypukla velká válka a lásky je konec. Šťastnou ji můžeme vidět alespoň ve filmu Perfect Kiss (Dokonalý polibek), kde najde pravou lásku, nebo si to alespoň myslí…

V reálném životě se jí vše hroutí, ve filmu alespoň chvilku zažívá lásku a zábavu, i když ani tam není vše zcela růžové. Lucie Vondráčková se Blesku rozpovídala o snímku Perfect kiss, který natáčela v Kanadě.

„Točili jsme scénu, kdy zmizí moje kamarádka, protože se zamilovala a my ji s jejím mužem hledáme. Byla to sranda, protože jsem musela z nějakého zapomenutého paměťového sektoru vyhrabat němčinu,“ prozradila zpěvačka. Bláznivá Tanya se prý Vondráčkové hrála velmi dobře, především díky jejímu parťákovi Cannonovi, do které se její postava zamiluje až po uši. Jak už to tak bývá, i mezi nimi to má menší háček… Aby Vondráčková vypustila co nejvíce z hlavy probíhající rozvod, potřebovala by točit další a další zábavné filmy.

 Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
15. 11. 2018 • 10:50

Lucka prochází skutečně krizí. I ten pes Vondráčkům chcípnul.

adeso
13. 11. 2018 • 11:10

proto se tahle genoška vzala mladšího sportovce, asi aby ho převyšovala- krá--a. Podle toho to dopadlo. Každá modelína ví co si bere a drží kušnu a rovná si hadříky, tahle žrala jen klásky..to je jako alkohol

adeso
13. 11. 2018 • 11:07

ty peníze jsou Plekyho to že se musí nějak!!! podělit je jasný, ale nejsou to prachy jeho dětí ani Vondrajdy hydry.

pea.p
12. 11. 2018 • 10:07

Ty máš dost. Není to její film, ale film ve kterém měla hlavní roli. Jinak nevím, zda se očekával mega úspěch z běžného filmu, kterých se točí mraky. Ostatně kolik kanadských megafilmů znáš? Tohle bude spíš film pro TV než kino. A jen taková drobnost - i spousta velkých hvězd Hollywoodu si někdy zahrála v pěkné sr.čce . JInak sem četla, že byl snad uveden pouze v Praze v pár kinech, tak mohla být návštěvnost opravdu minimální. Ono když člověk vyhodí prachy za kino, tak už si sakra rozmyslí, na co půjde.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.