Podivná láska Plekance & Šafářové: Proč se naše hrdličky nedrží za ruce?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Podivná láska Plekance & Šafářové: Proč se naše hrdličky nedrží za ruce?!

Jsme spolu! Tomáš Plekanec s Lucií Šafářovou si v Brně vyrazili na večeři.
Jsme spolu! Tomáš Plekanec s Lucií Šafářovou si v Brně vyrazili na večeři. (Foto Aha! – David Kundrat, Martin Hykl, Marek Pátek, Pavel Machan)

Ano, vídáme se! To bylo jediné, co ke svému přísně střeženému vztahu doposud utrousili. Teď je ale definitivně jasno. Hokejový pardál Tomáš Plekanec (36) a tenisová krasotinka Lucie Šafářová (31) jsou skutečně pár!

Přisvištěl z Kanady domů, zaskočil za doktorem, potrénoval s Jágrem a hned se hnal po »déjedničce« do Brna. Tam totiž žije »Plekyho« nová Lucka, která po jeho boku vystřídala tu starou – pěnici Vondráčkovou. Chvíli se sice schovávali, ale pak se fotoreportérům Aha! přišli pochlubit, jak jim to spolu sluší. Za ruce se nedrželi, nicméně zamilované pohledy a úsměvy hovořily za vše! Tak ať vám to vydrží.

Agentka Komety!
Hokejová Kometa se postavila do fronty zájemců o Plekancovy služby, ovšem brněnský klub má jednu nefér výhodu – může vytasit zdaleka nejsilnější přesvědčovací metody. Tomášova partnerka je totiž oddanou fanynkou klubu! „Kometa je přece nejlepší, jasná jednička!“ opakuje Lucka, která Tomíka jistě bude tlačit do brněnského angažmá. Pro svého milého chce pochopitelně to nejlepší...

Jágr exkluzivně o Plekancovi: Mluvil jsem s ním. Bude čas se rozumně domluvit.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mdada49
16. 11. 2018 • 11:57

Je to průhledné jako červená knihovna. Do teďka oba lítali po světě...... a nyní Lucie ukončila kariéru, neboť jí již tikají hodiny a našla toho pravého. On to kvůli tomu také v Montrealu Brno je pro oba dobrá volba. Vše jim zatím vychází jak v románku. Tímto hepyendem ale příběhy v ČK končí. My však budeme mít možnost sledovat lovestory i nadále.... takže těšme se na další díly.😂😂

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.