Romantika Plekance a Šafářové: Takhle jim to sluší! Konečně společné foto | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Romantika Plekance a Šafářové: Takhle jim to sluší! Konečně společné foto

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová
Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová  (Foto: Machan, Pátek, Hykl, Kundrát)

Vztah Tomáše Plekance a Lucie Šafářové nebyl žádným tajemstvím. Hokejista novou lásku přiznal poměrně rychle poté, co ohlásil krach manželství s Lucií Vondráčkovou. Včera si zamilovaný páreček užíval romantiku Brně, kde vznikly jejich první společné snímky.

Po letech strávených v Kanadě se Plekanec před pár dny vrátil do Česka. Po včerejším tréninku na Kladně, neváhal sednout do auta a vyrazil na návštěvu do Brna za Lucií Šafářovou. Podle informací deníku Blesk strávili v její vile dvě hodiny a pak vyrazili na večeři. Ke své milé se Tomáš Plekanec choval jako opravdový gentleman, při nastupování do auta podržel Šafářové dveře, pak teprve přešel na druhou stranu a nastoupil za ní.

Návrat do Kanady, kde by se s ním ráda rozváděla Lucie Vondráčková, hokejista neplánuje. „Ani miliony dolarů v NHL nestojí za to, aby moji dva synové byli nešťastní a bez obou rodičů. Slíbil jsem jim, že Montreal je v zámoří můj poslední klub. Teď je čas na návrat domů,“ uvedl Plekanec před pár dny na sociální síti.

Lucie Vondráčková s jejich dvěma syny v Kanadě zůstala a jejich návrat do Čech je zatím ve hvězdách. Vypadá to tedy tak, že na romantiku se Šafářovou bude mít Plekanec více než dost času.

 Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...

 

 

 

 



Přečtěte si
borka30
15. 11. 2018 • 21:34

Na to jak jej Blesk a Aha vychvaluje , bych i tomu věřila, že si toho smiráčka Blesku pozvali.

mord
15. 11. 2018 • 14:49

Doufám že si vzrušením ten smiracek z Blesku aspoň cvrknul do kalhotek

slunce1674@...
15. 11. 2018 • 13:06

Co dodat. Nejdriv utece pred rodinou do Kanady,pak opacnym smerem. Predtim ovsem nezapomene dat dojemnou fotografii s detmi na soc.site. Ze jim timto naptosto dela v hlave hokej,to mu nevadi. O deti mu vubec nejde....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.