Vondráčková v Kanadě, Plekanec v Česku! Zpěvačka konečně přiznala, o co jí šlo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vondráčková v Kanadě, Plekanec v Česku! Zpěvačka konečně přiznala, o co jí šlo

Lucii se život v Kanadě líbí.
Lucii se život v Kanadě líbí.  (Foto: Profimedia, Pavel Machan, David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek, Martin Sekanina)

Rozvod manželství Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance se blíží a jejich situace se začíná komplikovat. Hokejista je totiž už od včera v Česku, jenže jeho budoucí bývalá manželka i s jejich syny zůstala v Kanadě a s návratem do vlasti si zatím hlavu neláme.

Lucii Vondráčkové se totiž život v Kanadě líbí, i když musela opustit dům, kde žila s Tomášem Plekancem. „Je nám v novém dobře. Máme za baráčkem les, což je super, protože můžeme tam mít všechna různá zvířata a máme se fajn,“ prozradila zpěvačka Topstaru.

Vypadá to, že život v daleké Kanadě se líbí i jejím synům Adamovi a Matyášovi. „Matyáš je takový prvňáček jako všichni ostatní, má spoustu kámošů a jsem šťastná, že jsme tady. Že ten život pro ně pokračuje tak, jak začal. A tak jak na to byli zvyklí. O to mi šlo,“ dodala Vondráčková, která je rozhodnuta syny v Kanadě vychovávat i nadále.

Termín jejího návratu je zatím v nedohlednu. „Zatím nevím, kdy bych přijela. Premiéra filmu Léto s gentlemanem bude na Valentýna, tak by to asi vyšlo na tu dobu. Ale já vlastně nevím, co bude za čtrnáct dní, takže se neodvažuji něco plánovat,“ dodala zpěvačka.

Vypadá to tak, že Vondráčková se do Čech nepodívá ani na Vánoce. Jenže takové plány se nemusí zamlouvat jejímu zatím stále ještě manželovi, ten totiž do Česka přiletěl už včera. „Ani miliony dolarů v NHL nestojí za to, aby tihle dva byli nešťastní a bez obou rodičů. Slíbil jsem jim, že Montreal je v zámoří můj poslední klub. Teď je čas na návrat domů. Děkuji Montrealu za vše a děkuji českým fanouškům za přízeň,“ uvedl Tomáš Plekanec na sociální síti, kde zveřejnil i jeho snímek se syny Matyášem a Adamem.

Je jasné, že v dohledné době se syny Plekanec příliš času nestráví, pokud tedy Lucie nezmění její zatím stále ještě nejasné plány. Podle snímků, které včera zveřejnila na sociální síti, to ale vypadá, že si tam s dětmi opravdu užívají, fotili se totiž v malovací kavárně. Snad se tedy kluci nebudou nudit ani v době natáčení filmu Hotel Limbo, ve kterém má jejich máma roli. Plekanec si tak bude zatím muset vystačit se společností Lucie Šafářové.

 Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
matylda-rut
14. 11. 2018 • 22:27

No může,ale bude muset vybírat popelnice, ji Plekanec na.sere. Hele nes.rala ho těma brejlema a připrdlýma šortkama?Na každý fotce brejle na vlasech.Jak houno.Chlap v jeho věku chce ženskou už ne tak potrhlou, že jo.

pomahatachranit
14. 11. 2018 • 22:06

Může si tam dělat co chce, ty Kunhůto

matylda-rut
14. 11. 2018 • 19:12

Ona se snad už zcvokla. Co tam asi tak chce dělat. Točit propadáky s Adamcovou? Lůco už se vzpamatuj.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.