Lucie Šafářová: 15 let čekání | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Lucie Šafářová: 15 let čekání

Šafářová poděkovala fanouškům za přání k narozeninám.
Šafářová poděkovala fanouškům za přání k narozeninám. (Foto Instagram)

Tenisovou kariéru ještě oficiálně neukončila, přesto si Lucie Šafářová (32) užívá, jako už by byla ve sportovním důchodu.

Vyrazila si totiž na »zapovězené« hory! „Po 15 letech na lyžích. A miluju to víc než tehdy!“ svěřila se »Šafina« na Instagramu z Alp, kam se profesionální tenistky během aktivního působení na kurtech nepodívají – lyžování je prostě až příliš riskantní sport. Lucka na to však kašle. S »pinkáním« chtěla seknout už na Australian Open, nakonec ale svůj konec kvůli nemoci posunula.



Přečtěte si
yokky
21. 2. 2019 • 00:39

A Zivot jde dal.........👍👍👍👍👍👍👍🤑🤑🤑🤑🤑🤳🤳🤳🤳🤳🤳🤳✌✌✌✌ ✌✌

l.amatrish...@...
20. 2. 2019 • 23:02

Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > > www.Takeslim.Com

hedvicka
18. 2. 2019 • 22:56

Pleka mě vůbec nepřekvapil, vždycky jsem měla pocit, že si myslí, že jeho houno nesmrdí. Ale ono to tak není, to bude zírat, co ho čeká, jak mu asi bude, až mu chlapci - synkové - jednou řeknou, táto, proč jsi nás opustil? Taky se může pleka dočkat toho, že ho synkové ani např. nepozdraví, natož aby k němu chodili na návštěvu dle rozhodnutí soudu. Nechť si pleka uvědomí, že každé se nám - ženám - líbí plno jiných mužů, ev. pánům se líbí plno jiných žen, bože můj, každý to někdy zkusil, zalaškoval si, ale tím to má skončit. Ale rozbít dětem rodinu? Přeji mu jediné, aby se dočkal něčeho podobného, od jeho milenky, jako se zachoval on, nabubřelý "sportovec". Ať se na sebe podívá, žádný zázrak to fakt není. Ale ti sportovci si fakt zřejmě myslí, že jsou snad z jiného těsta? Pořád jsem přesvědčena o tom, že by stálo za to, udělat za touto epizodkou tlustou čáru a začít žít normální rodinný život a to z obou stran. Oba dva hoďte za hlavu tu vaši zrádnou - tak pomíjivou - slávu, tak pomíjivou kariéru. Stojí to za to, vím o čem píši. Tento příspěvek si oba dva zapište za uši, nechtějte vidět, co těm dvěma malým klukům připravíte a hlavně, čeho se tím vaším rozhodnutím můžete vy oba dva - dočkat. Opět jenom zdůrazním, vím o čem píšu. Ti dva malí kluci si o vás - jak se říká - možná jednou neopřou ani kolo. Ale tak to v životě chodí. Ale vy dva máte ještě šanci to změnit a konejte vaši povinnost, tj. vychovávat vaše synky v řádné spořádané rodině. Nechtějte nikdo vidět, jak to vypadá, když děti pendlují mezi dvěma rodinami.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.