Šafářová a Plekanec: Mimčo a veselka na spadnutí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šafářová a Plekanec: Mimčo a veselka na spadnutí?

Když se krátce po oznámení rozvodu Tomáše Plekance (36) a Lucie Vondráčkové (38) prosáklo, že se hokejista podezřele často vyskytuje ve společnosti tenistky Lucie Šafářové (31), málokdo tušil, jestli je to jen úlet, nebo z toho kouká něco víc. Teď je už ale jasné, že je společná budoucnost rozhodně v plánu.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

ohosein.ab...@...
19. 02. 2020 00:15

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Syda
09. 02. 2019 21:36

Ale jo, jen ať si Pleky pořídí další potomky z "velké lásky". Jen s tou veselkou bych počkala na rozvod. Také by si možná měl položit otázku, kde jsou jeho synové doma, zda v Kanadě, kde strávili větší část života nebo v Čechách, kam létali na návštěvu.

fany22
29. 01. 2019 08:20

Pomáhatachránit: Není to super. Manželská smlouva je ze své podstaty jednostranná vždy, chrání majetek bohatějšího, a je to v pořádku. Jinak by byla přece zbytečná. Co je na tom k zpochybňování, někdo vydělává hodně, po určité době to skončí, a po případném rozvodu mu zůstává povinnost k dětem. Žena si žije luxusním životem po dobu trvání manželství. To je OK. Taková je dohoda. Tady si dokonce na manželovy náklady udržovala svoji kariéru. (Zisk si schovávala.) Ovšem pokud se nevdávala z lásky, pojala to jako obchodní příležitost a při rozvodu se chce nadosmrti zabezpečit kvůli několika letům manželství a vymáhá to i přes písemnou dohodu, v pořádku to není. Prostě není.

AliAlice
27. 01. 2019 10:20

Moc se mě líbí,jak jsou všichni chytří,všechno o nich ví,eventuelně rádi poradí kolik by měl Plekanec platit,jakej je to hajzl,a co by měla svatá Vondráčková udělat­....pr­oboha,­nechej­te to na nich a na soudu,a starejte se o svý problémy...

matylda-rut
26. 01. 2019 18:34

Kdoví jak to dlouho to vlastěn s Hádkem táhla. Ó pardón, jak dlouho natáčely po nocích spolu ten klip. Rok, rok a půl? Už v tom klipu je vidět, že je nadržená a on by opíchal každou.

Anonym
26. 01. 2019 15:12

Vondráčková je podle mě rozmazlenej ctižádostivej skřet.
Žádná skvělá zpěvačka,kam se hrabe na tetu Helenu...
A ten její chlap je sympaťák, přeju mu hodně štěstí s normální ženskou.Amen

Bohatejmrdnikatel
26. 01. 2019 20:09

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

corsa
25. 01. 2019 23:20

Jemu bych už nevěřila ani nos mezi očima....A hrubosti čtenářů proti mámě dvou malých kluků fakt nerozumím....On měl známost dřív, než oznámil rozvod, vlastní děti rychle vystěhoval z domu, kde byly zvyklé a krátce nato dům stejně opustil a vrátil se do Čech...To je opravdu "milující otec"!

lekno
25. 01. 2019 23:58

Hrubosti čtenářu proti tatínkovi dvou malých kluku fakt nerozumím....Ona měla známost dřív, než oznámila rozvod, vlastním dětem bránila kontaktovat se s otcem, nahrávala jejich hovory a stresovala je. Odešla bydlet do nehnutelnosti poblíž domu, kterou znova jen on spláci, žije z jeho peněz celý roky, ale jinak je ona 24-hodinovej "pracant". Jen kdoví, kde ty její odpracovaný peníze jsou zahrabaný ..To je opravdu "milujíci máma"!

pomahatachranit
27. 01. 2019 02:26

to ale rika jen Plekanec, takze u toho vseho plati: Tak urcite - lez ma kratke nohy jako on

fany22
26. 01. 2019 16:06

Zvláštní názor. Dohodli si rozvod tady, letěla tajně do Kanady, dohodli se, že nebudou dávat rozhovory, zahltila svými výlevy televizi i noviny. Podepsala, že nic nechce, ale vyžaduje 140 milionů ! Kdo tady lže? A mohu pokračovat dál...Že spolu nechtějí bydlet lidi v rozvodu je naprosto normální. A otec je správný otec jenom jako hráč NHL? Co je tohle za názor? Vondráčková dělá jen trucy a naschvály , vydírá. A když si tedy dovolíte hodnotit jeho jako otce, což je absurdní, uvědomte si, co dělá ona svým dětem. Jak je manipuluje, odcizuje otci, drží je v Kanadě úplně nesmyslně. Proč? Kvůli umanutosti na peníze a kvůli ješitnosti.

pomahatachranit
27. 01. 2019 02:17

Nikdy si rozvod v CR nedohodli, jen se hodi Plekancovi, aby to bylo v CR, to je vse.Ze nebudou davat rozhovory napsal ve svem statusu zase jen Plekanec, evidentne bezjakekoliv domluvy, nacez zacal sam informovat bulvar ve velkem, protoze jeho strana byla bez sebe vzteky, ze LV zazadala o rozvod v Kanade, na coz mela opet pravo. A to ji TP nechtel uz ani umoznit prilet s detmi zpey do Kanady, a teprve po tom, co advokatka LV zasahla, musel ji a detem zajistit bydleni.Podepsala predmanzelskou smlouvu a taky ji nezpochybnuje, ta plati i kdyz by ji zpochybnovat mohla, ale chce jen to, na co ma pravo, pro sve deti. Takze kdo tady lze a muze se vzteky pominout?LV zije v klidu tam, kde zit chce, naschvaly ji dela jen jeji vzteky rozpaleny manzel a jeho matka a jeste se do toho trapne micha milenka, ktera by tak leda mela mlcet a soupat nohama, anebo se poradne podivat, jak hnusne se ten jeji chova k zene s detma, protoze se ji stane to same.Bude najednou ta nejhorsi na svete.At uz prispiva do rozpoctu, nebo ne)))), coz je to nejtrapnejsi, co z kladenske strany zazniva , manzelka s dvema malymi detmi mela prispivat do rozpoctu hrace NHL s milionovymi prijmy- uz z toho je videt, ze to TO ma s temi penezi nejak hoooodne divne

fany22
27. 01. 2019 13:57

Pokud chce teď již Lucie jen to, na co má právo pro jejich (ne její) děti, tak je to v pořádku a nikdo to nebude zpochybňovat. K ostatním věcem se nemá ani smysl vyjadřovat. Jsou to nepravdy. Včetně toho, že víme, že chtěla zpochybnit manželskou smlouvu.

pomahatachranit
28. 01. 2019 13:26

Vime? Ne, jen si to myslite, neni to pravda, od sameho zacatku v Kanade byla prece smlouva evidovana u soudu, LV ji nezpochybnovala nikdy, v mediich rekla, ze je slouva jednostranna. To urcite je, je uplne stejna jako Plekancova rodina , malicherna a otresne kolenovrtska , proto kdyby LV chtela, mohla ji i snadno obejit a bylo by po ni, v Kanade se takovym smlouvam smeji a vubec se jim nevenuji, protoze nejsou vyvazene a jsou vyhodne jen pro jednu - hamiznou- stranu, to ale nikdy LV evidentne nemela v umyslu a neudelala to. Mela by byt Plek. strana tak leda rada, po tehnusne antikampani, kterou kvuli penezum rozpoutala jejich hystericka vetev s Leonii v cele .Dost lidi se spis divi, ze to LV neudela, sami by to udelali hned.. Ja myslim, zesi soud poradi, i bez nas, aleto grilovani za nic je trapas a ti z nas, kdo se rozvadeli nebo rozvadet budou , zkuste si predstavit, delat to takhle verejne, s radama bab, kterym je po tom HOUBY.. super!!!!

matylda-rut
25. 01. 2019 22:03

Přeju jim to, už aby se toho nenasytného klíštěte Cucky Vondrle zbavil nadobro. A ty pizdy na FB by se měly nechat léčit. Minimálně k ušnímu, všichni, kteří obdivují to krákorání Cucky Vondrle nejsou normální. Chovaj se na FB jako čuprny.

fido2
25. 01. 2019 12:43

Vypadá velmi staře. Šafina. Vrásky...má nejvyšší čas ulovit ženáče.

msml20
25. 01. 2019 13:13

Skutečně vypadá staře, , ulovit hezkého chlapa by nemusela za pár let stihnout.

fany22
26. 01. 2019 18:26

Kočky, Snehulienka a msml 20- těším se na zítra. To sem určitě vložíte své fotky. Věřte, že si na vás taky mnozí smlsnou.

Snehulienkalesna85
25. 01. 2019 20:19

Taka zachovala 50 rocna pani. Ked pride dieta, to este len bude vrasok

matylda-rut
25. 01. 2019 22:00

Jasně blběno, Vondrle má všechny fotky vyretušovaný a fotoshopem upravený, ve skutečnosti vypadá ona jako 50 letá. Vrásčitá a šeredná je. Ty její odporný nosoústní rýhy by si taky mohla nechat upravit, vypadá příšerně. Šafina ze sebe nic nedělá a taky celý život dřela a nehrála si na hvězdu, ona jí na rozdíl od Cuciny Vondrle byla.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.