Šafářová a Plekanec: Mimčo a veselka na spadnutí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Šafářová a Plekanec: Mimčo a veselka na spadnutí?

Plekancova přítelkyně už brzy skonší s kariérou.
Plekancova přítelkyně už brzy skonší s kariérou. (Foto: Mária Rušinová, Profimedia.cz, Reuters, Instagram)

Když se krátce po oznámení rozvodu Tomáše Plekance (36) a Lucie Vondráčkové (38) prosáklo, že se hokejista podezřele často vyskytuje ve společnosti tenistky Lucie Šafářové (31), málokdo tušil, jestli je to jen úlet, nebo z toho kouká něco víc. Teď je už ale jasné, že je společná budoucnost rozhodně v plánu.

V případě Tomáše Plekance a Lucie Šafářové o krátkodobý románek nejspíš  nepůjde. Lucie už teď za svým partnerem stojí ve chvílích velkého tlaku a vyhrocených emocí, které pramení z rozvodu s Lucií Vondráčkovou. I ona sama je terčem slovních útoků, protože příznivci Lucie Vondráčkové ji z rozpadu manželství pochopitelně obviňují. Ale tenistka tomu statečně čelí, protože zřejmě v Tomášovi našla muže svého života.

I její důležité životní kroky, které v poslední době udělala, nasvědčují tomu, že to ti dva spolu myslí vážně.  Lucie totiž na leden ohlásila konec své tenisové kariéry. Následně pak podle webu Šíp.cz koupila velkou parcelu v pražském Radotíně, která má být údajně místem, kde  bude stát dům, jenž budou společně sdílet právě s její novou láskou. Protože Lucie Šafářová už překročila třicítku, je pravděpodobné, že i její biologické hodiny o sobě dávají vědět a že by chtěla mít s Tomášem miminko.

Jeden zádrhel to ale má. Tomáš by se měl nejdříve rozvést, což bohužel nebude zřejmě hned.  Každopádně je dost možné, že jakmile tahanice s Vondráčkovou skončí, může po rozvodu okamžitě následovat veselka… „Nové hnízdo“ totiž už v té době bude nejspíš nachystané!

Jak se vyvíjí spor mezi Lucií Vondráčkovou a Tomášem Plekanecem se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Syda
9. 2. 2019 • 21:36

Ale jo, jen ať si Pleky pořídí další potomky z "velké lásky". Jen s tou veselkou bych počkala na rozvod. Také by si možná měl položit otázku, kde jsou jeho synové doma, zda v Kanadě, kde strávili větší část života nebo v Čechách, kam létali na návštěvu.

fany22
29. 1. 2019 • 08:20

Pomáhatachránit: Není to super. Manželská smlouva je ze své podstaty jednostranná vždy, chrání majetek bohatějšího, a je to v pořádku. Jinak by byla přece zbytečná. Co je na tom k zpochybňování, někdo vydělává hodně, po určité době to skončí, a po případném rozvodu mu zůstává povinnost k dětem. Žena si žije luxusním životem po dobu trvání manželství. To je OK. Taková je dohoda. Tady si dokonce na manželovy náklady udržovala svoji kariéru. (Zisk si schovávala.) Ovšem pokud se nevdávala z lásky, pojala to jako obchodní příležitost a při rozvodu se chce nadosmrti zabezpečit kvůli několika letům manželství a vymáhá to i přes písemnou dohodu, v pořádku to není. Prostě není.

pomahatachranit
28. 1. 2019 • 13:26

Vime? Ne, jen si to myslite, neni to pravda, od sameho zacatku v Kanade byla prece smlouva evidovana u soudu, LV ji nezpochybnovala nikdy, v mediich rekla, ze je slouva jednostranna. To urcite je, je uplne stejna jako Plekancova rodina , malicherna a otresne kolenovrtska , proto kdyby LV chtela, mohla ji i snadno obejit a bylo by po ni, v Kanade se takovym smlouvam smeji a vubec se jim nevenuji, protoze nejsou vyvazene a jsou vyhodne jen pro jednu - hamiznou- stranu, to ale nikdy LV evidentne nemela v umyslu a neudelala to. Mela by byt Plek. strana tak leda rada, po tehnusne antikampani, kterou kvuli penezum rozpoutala jejich hystericka vetev s Leonii v cele .Dost lidi se spis divi, ze to LV neudela, sami by to udelali hned.. Ja myslim, zesi soud poradi, i bez nas, aleto grilovani za nic je trapas a ti z nas, kdo se rozvadeli nebo rozvadet budou , zkuste si predstavit, delat to takhle verejne, s radama bab, kterym je po tom HOUBY.. super!!!!

fany22
27. 1. 2019 • 13:57

Pokud chce teď již Lucie jen to, na co má právo pro jejich (ne její) děti, tak je to v pořádku a nikdo to nebude zpochybňovat. K ostatním věcem se nemá ani smysl vyjadřovat. Jsou to nepravdy. Včetně toho, že víme, že chtěla zpochybnit manželskou smlouvu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.