Otci Vondráčkové došla trpělivost: Tohle se Plekancovi líbit nebude! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Otci Vondráčkové došla trpělivost: Tohle se Plekancovi líbit nebude!

Otec Vondráčkové už se nemůže dívat na to, jak jeho dceři ubližují.
Otec Vondráčkové už se nemůže dívat na to, jak jeho dceři ubližují. (Foto: Profimedia.cz , Michal Beránek (Sport))

Trápení Lucie Vondráčkové (38), které zpěvačka zažívá díky probíhajícímu rozvodu s hokejistou Tomášem Plekancem (36) nezasáhl pouze známou dvojici a jejich děti, ale také zpěvaččina otce Jiřího Vondráčka (68). Ten se už nemůže nadále dívat na to, jak jeho dcera trpí a proto se rozhodl jednat.

Oznámením rozvodu započala doslova mediální smršť. Manželé na sebe od úplného začátku házejí špínu a místo řešení vážných problémů si dělají spíš naschvály. Do toho se zpěvačce nedaří ani v kariéře. Za neúspěšný kanadský romantický snímek The Perfect Kiss schytala pořádnou vlnu kritiky a film nakonec zmizel i z českých kin.

Prohry v osobním životě i pracovním se samozřejmě na zpěvačce podepsali, čemuž už déle nemohl přihlížet její otec. „Jak se asi tak má Lucka cítit, jak jí má být. Nemohla ani přijet na premiéru svého filmu. Je v Kanadě zavřená, aniž by chtěla,“ řekl Vondráček webu eXpres.cz a narážel na to, že soudy vzaly oběma chlapcům pasy na žádost jejich otce, aby je zpěvačka nemohla odvézt během svátků mimo Kanadu.

„Vždyť je to poctivá holka, která neskutečně dře, snaží se být skvělou mámou, maká jako nikdo. Snaží se být ve své práci dobrá a daří se jí to. Tak proč jí tolik ubližují?“ řekl webu zoufalý Vondráček.

Pro zpěvačku je rodina na prvním místě a má v ní velkou oporu. Přestože se Vondráček za dcerou do zahraničí nechystá, může se na něj spolehnout na sto procent. „Do Kanady se zatím nechystáme, ale jsme neustále ve spojení. Vždycky za ní budeme stát. Nechápu tu zlobu, která se v lidech bere. Vždyť Lucka nikdy nikomu neublížila,“ dodal Vondráček pro web eXpres.cz.

Lucie Vondráčková dostala dárek od fanoušků. Čím ji potěšili? 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Jeninka35
27. 1. 2019 • 16:05

..tak to by podle vás skvělá máma neexistovala...i u nás na vesnici si řada maminek na MD chodí pro obědy do místní MŠ, místo aby vařily...tuhle jsem četla že Klusová jela s dětmi na snídani... ženský, neblázněte....

fany22
11. 1. 2019 • 06:24

Lucie trpí...Víte, utrpení vypadá jinak. Postihla ji nějaká tragedie, násilí nebo vážná nemoc? Ne. Všechno kvůli mamonu. Kdyby se rozváděla dohodou, jako rozumná ženská, už mohlo být dávno vše vyřešené a byl by klid.

Dnesjekrasnyden
10. 1. 2019 • 09:14

Skvělá máma nemusí vařit, ani se to v Kanadě běžně nedělá. Jídlo vám dovezou nebo se jdete někam najíst. Kdo stojí u plotny, logicky se nemůže věnovat dětem. To samé platí o úklidu. Kdo na to má, lidi si zaplatí. Skvělá máma se pozná péči a času věnovanému dětem, a to samé platí i o tátovi. Není třeba, aby doma opravoval kohoutky a protékající záchod, když si zaplatí lidi, ale je třeba se dětem pořádně věnovat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.