Telenovela Vondráčkové a Plekance: Tohle hokejistu dohání k slzám nejvíc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Telenovela Vondráčkové a Plekance: Tohle hokejistu dohání k slzám nejvíc

Rozvodová bitva Vondráčkové a Plekance je plná vykonstruovaných příběhů.
Rozvodová bitva Vondráčkové a Plekance je plná vykonstruovaných příběhů. (Foto Aha! – Jaroslav Legner, Facebook.com, profimedia.cz)

Rozvodové tahanice mezi zpěvačkou Lucií Vondráčkovou (38) a hokejistou Tomášem Plekancem (36) neberou konce. Nejvíce ho však na celé telenovele, jak tomu celé říká, štve fakt, že jsou do toho zapojeny i jeho děti. Ty navíc nevidí tak často, jak by si přál.

„Děti mi chybí. Hrozně moc. Už od srpna jsem je nevídal tak, jak bych si představoval. Doufám, že se s klukama uvidím na Vánoce. A že se to pak vyřeší tak, jak by mělo,“ řekl Plekanec v rozhovoru pro Sport Magazín.

 

Hokejista se momentálně nachází v Česku, zatímco jeho děti s matkou v Kanadě. Plekanec pomáhá Jaromíru Jágrovi v Kladně a zároveň v extralize válčí za Kometu. „Byl bych pochopitelně radši, kdyby se řešily jenom hokejové věci, ale bohužel… Tu telenovelu, jak tomu říkám, bohužel neovlivním,“ svěřil se v rozhovoru.

Přestože rozvodovou bitvu vede s manželkou již několik měsíců, bude ještě trvat, než se smíří s tím, jak se situace kolem jejich rozchodu vyvinula. „Snažil jsem se to řešit tak, jak jsem věřil, že se to řešit má. Mezi námi. V soukromí. Ale bohužel to tak nebylo. V jednu chvíli už jsem musel říct, jak se věci mají. Nešlo donekonečna sedět na zadku a číst si o sobě lži. Spousta lidí mi říkala, jak jsem to mohl tak dlouho vydržet,“ řekl podle webu isport.blesk.cz.

 Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
matylda-rut
17. 12. 2018 • 18:06

Pípko, ty jsi dost velkej psychouš, jdi si pindat k těm blběnám na FB. Mazej pomoct Veronice Kovářové alias Lůca Vondrle. Lůca mu je půjčovat nechtěla, museli na úřad, aby mu je vůbec dávala. Tak už drž konečně ten svůj sprostej zobák, uječená hysterko. Taky tam byla stará Plekancová a to by si ta tvoje cizoložnice prolhaná netroufala mu je nedat. Jo a ještě jsi nenapsala, proč hnala do Kanady, když věděla, že tam po rozchodu zůstat nesmí. I když kluci tam byli přihlášeni ve školce a škole, je tam jen díky svýmu příbuznými Františkovi, kterej dělá čachry machry, aby mohla zůstat, jenže to nejde do nekonečna. Je to podvod. Celá rodina opravdu pěkný klán.

bt961
17. 12. 2018 • 15:49

Lucka by bez protekce a tlacenky taky sama nic nedokazala. A ty nevis kdo je JaNat nebo kdo jsem ja, nevis co delame, jak zijeme, ale stekas jako maly ratlik po kazdem, kdo veci vidi jinak. Potrebujes neco na uklidneni, evidentne nemas nervy v poradku.

bt961
17. 12. 2018 • 15:46

Zklidni se. Lucka mu je nechtela davat po rozchodu, ale mas pravdu, ta lharka a nevernice meni nazory jako ponozky. Takze by mu je asi dala, ale zase jen z vychcanosti, tim zacne svuj ocistec, protoze pochopila, ze nema na vybranou a bude nam hrat jak je uzasna osoba a ze nedela problemy. Kazdy jiny by ji davno nakopal, infantilni ubozacku, jenz si hraje na umelkyni a zadnouneni, neni ani prumerna, ani podprumerna. Kazda zenska si pri vareni brouka lepe nez Lucka. A ty uz ztichni, nejak s tim honenim lidi na disusich prehanis.

JaNat
17. 12. 2018 • 12:19

pea.p alias Borka a co ty se staráš?Jsme na diskuzi a já napíši svůj názor. Nelíbí? Tak ho nečti, ale nehraj si na ředitele. Myslíš si, že se mi líbí tvoje nesmysly co tu plodíš, lži a kopání do všech co nemají stejný názor jako ty? Jenže já s tím nemám problém a nikoho nenapadám. Ty lítáš všude kde se o Lcuce píše a kopeš do všech. Starej se ty sama o sebe nebo tě Lucka platí za to, aby jsi štěkala a zaháněla diskutující? Co si to vůbec dovoluješ? Drzost ti říká pane! Na rozdíl od tebe a těch třech co tu za Lucku kopete jsem vždy k diskutujícím slušná. To nedokáže ani jedna z vás. Brzdi a nepropadej hysterii.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.