Kariéra Vondráčkové v ohrožení! Smutná slova režisérky Adamcové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kariéra Vondráčkové v ohrožení! Smutná slova režisérky Adamcové

Vondráčková si v Kanadě možná už nezahraje.
Vondráčková si v Kanadě možná už nezahraje. (Foto ara)

V České republice sklidil film The Perfect Kiss (Dokonalý polibek) jen kritiku. Na naší filmové databázi má snímek dokonce jen 13 procent kladných ohlasů a tak můžeme dílo režisérky Martiny Adamcové (52) nazvat propadákem. Adamcová i tak natáčí s Vondráčkovou další film, má to ale háček!

„Konečně jsem měla čas si přečíst kritiky na film The Perfect Kiss. Dostali jsme fakt brutální nářez. To jde však ruku v ruce s profesí  filmaře. Zaujalo mě, kolik toho někteří o filmu napsali, jsou to obsáhlé statě. Ani bych nevěděla, že se toho dá tolik o obsahu naší komedie anebo jejím zámyslu napsat. Takže všem odborným kritikům děkuji, že se dodívali do konce a že si dali tu práci své rozhořčení vyjádřit. Rozebrali mne do nitky, obdivuhodné,“ řekla dle Blesku Martina Adamcová, která se do Kanady přestěhovala v devadesátých letech.

Úspěch za oceánem a pracovní potíže

„Dokonalý polibek je úspěšný film. Do kin v USA a v Kanadě síť jako Cineplex nebere nic než to nejlepší a nezávislé filmy se na plátno dostanou jen zřídka. Film musí být výborný, aby se do kina dostal. A to Dokonalý polibek objektivně je. A jsme i na iTunes, Prime Amazon a Google Play. Tyhle platformy si vybírají. Dokonalý polibek je žánrově čistá komedie s crazy přesahem,“ nechala se slyšet režisérka, která s Lucií Vondráčkovou natáčí další snímek. Jak to, že zpěvačka může hrát v dalším filmu, když už Plekanec nehraje hokej v Kanadě?

Vzhledem k tomu, že »Pleky« už nebruslí za kanadský Montreal, Vondráčková už nemá pracovní povolení. Je tedy podivné, jak mohla natáčet s Adamcovou film s názvem Hotel Limbo. Tuto zásadní otázku zodpověděl extra.cz vzdálený příbuzný zpěvačky František Vondráček. „Na Hotel Limbo jsem jí musel dát pracovní povolení. Dělá ho pode mnou. Vyřídila si tam přechodný pobyt, ale na území Kanady může dělat, pakliže tam dělá pod někým jiným, třeba pod Čechem. Jako česká firma jsem ji zaměstnal, aby mi do Kanady jela udělat pár scén. Aby mohla dělat pro kanadské firmy, vyřízení pracovního povolení trvá nejméně půl roku, ale většinou rok až dva,“ řekl Vondráček. Dokázala produkce zařídit vše tak, aby natáčení bylo křišťálově čisté a Vondráčková z toho později neměla trable? To se časem uvidí. Snad Hotel Limbo nebude takovým propadákem jako Dokonalý polibek.

Předchozí Další

 

 Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Platenik
8. 12. 2018 • 11:51

Pravděpodobně chybí děvenkám nejen rozum ale i soudnost.

Dnesjekrasnyden
7. 12. 2018 • 17:03

Zůstat tam smí, povolení k pobytu má, tady jde pracovní povolení, což je zase něco jiného.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.