Lucie Vondráčková v zajetí mučivé nejistoty: Přelomový verdikt na spadnutí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Lucie Vondráčková v zajetí mučivé nejistoty: Přelomový verdikt na spadnutí!

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (profimedia.cz)

Hokejistovi právníci údajně podali žalobu kvůli zadržování nezletilých. Pokud soud v Kanadě rozhodne v jejich prospěch, bude muset zpěvačka synům sbalit kufry a ...

Osmatřicetiletá zpěvačka je v očekávání důležítého rozsudku. Hokejistovi advokáti podle webu eXtra.cz podali u kanadského soudu žalobu kvůli zadržování nezletilých a to pro Lucii Vondráčkovou (38) nevěstí vůbec nic dobrého!

 

V případě, že tamější soudce rozhodne ve prospěch Tomáše Plekance (36), čeká zpěvačku peklo! Už v řádu týdnů se totiž může stát, že zpěvačce přijde do schránky soudní příkaz, aby synáčkům sbalila hračky a neprodleně je převezla za jejich tátou do vlasti svých předků. 

„Že by se o ně neuměl postarat, o to nemám strach. Vždyť i za manželství s ní musel často zvládnout všechno a ani přebalování se neštítil. Není to ten typ sportovce, který někomu radši dá bankovky," tvrdí dle zmíněného webu hokejistův kámoš.





Přečtěte si
jackpot
25. 2. 2019 • 01:14

Nejsmutnejsi ale na tom je, ze smlouva je platna i v Kanade. Lucina ted trucuje a dela mu naschvaly s detma. Psychopatka.

jackpot
22. 2. 2019 • 23:08

Fido, jen zde pomlouvate. Plekanec sve deti miluje, proto o ne tak bojuje. Zvlast kdyz mu jejich matka brani s nimi byt. A to je fakt ubohe..

jackpot
22. 2. 2019 • 23:05

Taky mi prijde, ze dnesni dohoda je vuci Lucii vstricna. Defacto odklad bez soudu.. Pleky je kavalir.

jackpot
22. 2. 2019 • 22:58

Olino, placate nesmysly. Evidentne jim to neklapalo dlouho. Kdo kdy s kym drive je mi jedno. Lucie ale zadrzuje deti v Kanade bez souhlasu otce. Upirala mu kontakt s detma! Nikdy nechtela zustat v Kanade. Ted kdyz chce vysoudit miliony pro SEBE tak je najednou kanadanka. Ale i na Kanadu jsou jeji pozadavky prehnane..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.