Vondráčková v šoku! Po vyjádření tchyně Plekancové prozradila SMUTNOU PRAVDU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vondráčková v šoku! Po vyjádření tchyně Plekancové prozradila SMUTNOU PRAVDU

Lucie prozradila smutný důvod častých cest na Kubu.
Lucie prozradila smutný důvod častých cest na Kubu. (Foto: Sport, FV Prima)

Tahanice kolem rozvodu Vondráčkové a Plekance nabírají na obrátkách. Manželé spolu jen těžko dohadují a jejich nevraživost už došla tak daleko, že promluvila i Květa Plekancová. Ta prozradila, jaký život Vondráčková vedla po boku jejího syna. Jenže Lucie se jejím slovům brání…

Z tvrzení Květy Plekancové nevyšla Lucka Vondráčková úplně nejlépe. Vyvrátila například spekulace o tom, že Tomáš Plekanec na rodině šetřil. „Tomáš je v tomhle směru strašně hodný. Nestrádala ani Lucka, ani kluci. Kdyby byl škrt, tak by Lucie nemohla létat na dovolenou na Kubu. Loňský rok i dvakrát za měsíc,“ prozradila paní Květa na Extra.cz.

Jenže slova tchyně se Vondráčkové dotkly. Za častými cestami na Kubu totiž podle zpěvačky stojí zdravotní problémy mladšího synka (3). „Kuba potřetí. Jediná obrana proti Adamovu zimnímu kašli... A požehnání v Kanada mrazech... Zároveň nejlevnější destinace široko daleko,“ napsala Vondráčková k dojemnému snímku se synem, který zveřejnila sociální síti.

 

Předchozí Další

 



Přečtěte si
bello
31. 12. 2018 • 19:19

Konečně!Ona nemá v Kanadě co dělat,strjně byla furt tady.Byla by schopna ty děti odvezt až na druhý konec světa. Jen aby dělala plekymu naschvály.Hádka už omrzela, a takovou megeru si nikdo nenabrzkne

-bello-
7. 12. 2018 • 00:19

lesnismes a tobě se rozjela česká gramatika

-bello-
7. 12. 2018 • 00:16

iveta196 když můžou synci žít v Kanadě, jsou zdraví jako řípa! Když nemůžou - v Česku mají ozdravovny a ona Česko přece miluje a dokud není rozvedená musí sem i s dětmi... Skutečně bohatý jedinec, který ale tvrdě pracuje nevychovává děti v duchu co je drahý a nejdražší je jenom nejlepší. Blbka, tuctová holka Vondráčková dostala z velkosvěta závrať a chová se jak buranka na světový výstavě! (Mimochodem, v Kanadě je obrovská kriminalita , což se moc neříká, ale dá se zjistit.No a je to furt jen taková provincie - ani USA, ani Anglie a je to znát, i kdyby se rozkrájeli jo! Nechápu, jak by mohla bez svolení otce Plekance zůstat s dětmi v cizině. No a něco k exotice - mně je naprosto ukradená. Exotických uřvaných parchantů vidím denně cestou domů na Staromáku hafo a všechny bych je vykopla zpátky do jejich exotických domovů !

kinki
6. 12. 2018 • 14:15

Lucia, myslel som si, ze si inteligentna zenska, ale ako vidim, si len obycajna trafena zenska, ktora pouziva deti na pomstu. Tvoje rozprávky o tom, ze detom sa nechce z Kanady su na smiech. Uz chapem, preco si dlho bola starou dievkou, a nik Ta nechcel, kym si nenatrafila na neskuseneho somara. A zrejme si si vedoma, ze po nom bez prachov uz nikoho neulovis. Lebo s Tvojou povahou si to kazdy muz rozmysli, ci mu stoji za to s Tebou si otravit zivot.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.