Experti o Lucii Vondráčkové: NEMLUVÍ PRAVDU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Experti o Lucii Vondráčkové: NEMLUVÍ PRAVDU!

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (profimedia.cz)

Teprve před nedávnem se Lucii Vondráčkové (38) převrátil život naruby. Sedm let tvořila s hokejistou Tomášem Plekancem (35) pár, nyní se vydal každý svou cestou.  Zpěvačka se pouze týden poté, co hokejista zveřejnil informaci, že jdou od sebe, promluvila o jejich rozchodu. Podle odborníků na řeč těla ale nemluví pravdu.

Hokejista zprávu o rozchodu zveřenil na svém facebookovém profilu. Vyjádření připomínalo spíš tiskovou zprávu než srdceryvné oznámení o konci vztahu. Kromě překvapených fanoušků, zaskočilo hokejistovo vyjádření o rozchodu i samotnou zpěvačku.

„No, překvapení to asi bylo! Nikdy jsem, jako rodina nedávali fotky dětí, ani z dovolených, ani z rodinných oslav. Takže mě překvapila ta nutnost to sdílet okamžitě, když to ještě nenasídlíme ani my sami,“ řekla Vondráčková podle Blesku v rozhovoru pro Top Star.

Zpěvačka během odpovědi hleděla celou dobu doleva, což je pro Lucii jako praváka neobvyklé. „Podle posledních vědeckých výzkumů, zejména z USA, kde se zabývají nonverbální komunikací na vysoké úrovni, to znamená, že si takový člověk danou odpověď na otázku vymýšlí a hledá ji ve své fantazii,“ řekl podle Blesku Vladimír Svoboda, odborník na řeč těla.

Po oznámení rozchodu se začaly objevovat spekulace, zda za jejich rozchodem není někdo třetí. Ve spekulacích se nejčastěji objevuje jméno tenistky Lucie Šafářové (31). O jejich možném vztahu zpěvačka mlčí a sama neví, co si o tom myslet. „To nevím…Netuším!“ řekla Vondráčková podle Blesku v rozhovoru pro Top Star.

„Na dotazy, zda je za jejím rozchodem s manželem jiná žena, můžeme na základě signálů nonverbální komunikace usuzovat, že nemluví pravdu. Pokaždé, když takový dotaz zazněl, lze zaznamenat signály, které mají překrýt výraznou emocionální reakci, snahu o zakrytí skutečného stavu,“ řekl podle Blesku Martin Cibulka, odborník na řeč těla.

 Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
demonxxx
15. 8. 2018 • 21:31

Bulvár to je pračka na prachy, hlavně reklamy a klikání. Stačí mít portál, pár pisálků, provokatérů v diskuzi z jejich řad a klikání je zaručeno. Je jedno co napíšou, hlavně, že prachy za reklamu hrnou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.