Vondráčková po rozchodu s Plekancem: Zavírá se před světem! Jejich vzkazy očima psychologů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vondráčková po rozchodu s Plekancem: Zavírá se před světem! Jejich vzkazy očima psychologů

Zpěvačka zůstala po sedmi letech sama.
Zpěvačka zůstala po sedmi letech sama. (Foto Aha! - P. Macha, M. Hykl, D. Kundrát)

Před pár týdny asi vůbec netušila, že si bude shánět rozvodového právníka. Po strohém oznámení manžela Tomáše Plekance (35) o krachu vztahu totiž Lucie Vondráčková (38) zrušila to, co plánovala . Tohle je moc i na ni!

Odvolávám, co jsem slíbil, slibuju, co jsem odvolal... Poté, co hokejový záložník v pondělí hodil ručník do ringu a veřejně proklamoval konec jejich manželství, Lucka nikomu nevyvracela, že šlo o vzájemnou dohodu. Její vyhublý vzhled a uplakaný obličej ale hovořil o opaku. Teď byla navíc odpískána i akce, na kterou od července vybírala vstupné.

„Lucka v těchto dnech překopává celý svůj program, není se čemu divit. Navrhl jsem jí, aby se akce fanklubu přesunula na jiný termín. Po dlouhém zvažování a hledání různých řešení nakonec souhlasila,“ ohlásil předseda jejího fanklubu Petr Mráček zrušení nedělního setkání s fanoušky. „Najdeme jiný termín a akci si o to víc užijeme,“ dodal.

Pokud by zpěvačka o manželových úmyslech dopředu věděla, neměla by důvod zklamat tolik natěšených lidí. A zjevně by nestála ani o to, aby rozvod začali řešit zrovna, když je v Praze. Zatímco Pleky hned druhý den utekl do Kanady, Vondráčková nemůže kvůli dalším pracovním povinnostem jen tak zmizet.

Psychologové o vyjádřeních manželů na sociálních sítích: Zpěvačka je citlivější!

Na rozchod manželského páru se zaměřili také psychologové! Deník Aha! je požádal, aby zhodnotili statusy na Facebooku, které k rozpadu vztahu napsali v rozmezí jedenácti hodin. Tomáš byl první, až po něm Lucie.

„Tomášovo sdělení je věcné a informační. Vyjadřuje přání, aby jim bylo ponecháno soukromí. Takový přístup je charakteristický pro muže. Muži neradi mluví o svých citech a často jim i neradi věnují pozornost. Stres i bolest často zahánějí prací, sportem,“ řekla Aha! psycholožka Radana Rovena Štěpánková.

„V případě pana Plekance jde o kultivovanou formu vyjádření. Je z toho cítit, že má stále k paní Lucii nějakou úctu, protože toho spolu hodně prožili,“ vidí situaci psycholožka Jana Woleská, podle které je otázkou, zda se hokejista na vyjádření se svou stále ještě manželkou domluvil, a nebo o něm Vondráčková nevěděla. Naopak ze slov zpěvačky je podle odbornic cítit, že dala oproti manželovi průchod svým citům.

„Paní Lucie se vyjadřuje uměním. Fotografie, kterou vybrala jako úvodní, lze označit jako melancholickou. Pravděpodobně odpovídá jejím pocitům nejistoty, bolestné touhy i naděje. Ke statusu přidala vlastní svatební foto, pravděpodobně bilancuje a přemýšlí o vztahu s Tomášem, o jeho vývoji včetně současného rozpadu. Přemýšlí, jak je to s láskou a dochází k závěru, že přátelství má trvalejší hodnotu, jak lze usuzovat z výběru citátu,“ hodnotí chování Vondráčkové na sociálních sítích Štěpánková. „Vyjádření paní Lucie odpovídá tomu, že ženy jsou emocionálnější. Ona dala průchod svým vnitřním pocitům, nepopsala přesně to, co se stalo,“ doplnila ji Woleská.

Ukončil to Plekanec?

To, že jako první sepsal status Tomáš Plekanec, nahrává tomu, že vztah mohl ukončit on. „Nevím, co předcházelo rozchodu, ale projevy obou manželů spíše ukazují na to, že finální rozhodnutí udělal pan Tomáš a není zcela jisté, že momentální fáze je přátelská,“ myslí si psycholožka Štěpánková. „Z vyjádření se podle mě nedá vyčíst, kdo mohl vztah definitivně ukončit. Nutno připomenout, že údajně měli problémy v manželství už dříve. Nešlo tedy podle mne o spontánní rozhodnutí,“ tvrdí Jana Woleská.

 Rozchod Vondráčkové s Plekancem: Láska jim páchala bolest!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
sugarbitter
10. 8. 2018 • 17:09

Na hokejistya fotbalisty se lepí kdekdo, ale to asi nebyl případ Vondráčkové a též by to nebyl případ Šafářové. Ani jedné není zapotřeb í"přihřívat si polívčičku".. Tedy opravdu láska? Jedna miíne, když bihužel asi není zcela ryzí, a přijde zase jiná....

IngKecner
10. 8. 2018 • 17:02

Píše se, že už spolu rok nebyli, tak nechápu takovou reakci. Dalo se předpokládat, že to vede ke konci. Lucie by se měla obrátit ke své profesi. To je vždy ta největší jistota.

dandova
10. 8. 2018 • 09:59

Však ona se rodinná mašinerie rozjede.

ivoadler
10. 8. 2018 • 09:46

Moc jim to přeju, paní Lucii zvláště. Byly samé hihihi, hahaha a najednou bác ho.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.