Vondráčková o Plekancovi: Je nonstop protivný! Prozradila, co jí štve… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Opuštěná Vondráčková promluvila o Plekancovi: Je nonstop protivný! Prozradila, co jí štve…

Tomáš Plekanec nestačí zírat.
Tomáš Plekanec nestačí zírat. (Foto pro Aha! – Petr Mráček, ara)

Zpěvačka Lucie Vondráčková jako hokejová manželka nevede úplně jednoduchý život. Kvůli Tomášovi Plekancovi žije už mnoho let až v daleké Kanadě. Před nějakým časem navíc hokejista začal hrát za Toronto, ona i s dětmi zůstala bydlet v Montrealu. Lucii ale zatím humor nepřešel…

Lucie Vondráčková promluvila o tom, jak její manžel Tomáš Plekanec snáší, když jeho tým prohraje v hokeji. „On je protivný nonstop, takže když hrají, není vidět rozdíl. Dělám si srandu. Tomáš je velký prosík a hraje hokej tak dlouho, že ho nic nerozhází. Je to stoik,“ vtipkovala zpěvačka v rozhovoru pro Teta magazín.

Humor oblíbenou zpěvačku zatím nepřešel, ale úplně spokojená s životem v Kanadě také není. „Co mě štve, je ta dlouhá zima. Ta je celkem nesnesitelná. Žijeme v ledovém království,“ posteskla si.



Přečtěte si
Leonie
30. 11. 2018 • 11:19

Frolík měl s Dianou kliku. Je inteligentní, jako moderátorka se uživí vždy. Silná osobnost. A vaří, peče, žehlí a o partnery se stará.

mord
17. 3. 2018 • 19:50

divná provinční země? nedokazuj pořád tak okatě svou hloupost stará šmudlo O Kanadě víš prd tak jako o všem a nemůžeš o té zemi ani slintat. co tam s takovou nulou jako jsi ty, která nic neumí Užívej si zdejší neprovinční a hlavně ne divné země bellmeku. A hlavně toho zdejšího teplíčka

kozinozka
15. 3. 2018 • 12:46

Proč nemá talent? Zrovna ona? To bych možná řekla o některých modelkách, které nezpívají a nehrají, a opravdu jsou to tzv. ramínka na šaty. Lucie nebyla pro Plekance až tak špatná volba Co Frolík nebo Jágr ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.