Válka zpěvaček! Monika Absolonová (39) se obula do Lucie Vondráčkové (35): Známe důvod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Válka zpěvaček! Monika Absolonová (39) se obula do Lucie Vondráčkové (35): Známe důvod!

Je válka zpěvaček na spadnutí?
Je válka zpěvaček na spadnutí? (Foto: Pavel Machan, Marek pátek, Profimedia)

Válka zpěvaček je na spadnutí! Monika Absolonová drsně osočila Lucku Vondráčkovou, že neumí zpívat. Co se mezi nimi děje?

Za celým incidentem stojí status na sociální síti jisté novinářky. „Nevím, zda je výhra, když děti poslouchají Terezu Kerndlovou a neustále pouštějí její klipy, ale hodně rychle si uvědomím, jaké mám štěstí, že neposlouchají Lucii Vondráčkovou,“ napsala a zřejmě ani netušila, co bude následovat. Absolonová totiž její slova okomentovala tak, že ještě horší je poslouchat Lucii Vondráčkovou live.

Spekulace ohledně toho, co se mezi zpěvačkami děje na sebe nenechaly dlouho čekat. Závidí snad Absolonová Vondráčkové lepší hlas, anebo snad mládí? „To že se mi líbí nebo nelíbí zpěv nějaké zpěvačky, na to mám právo, jako kdokoli. A to, že jsem zpěvačka, to neznamená, že musím být bez názoru. Nemyslela jsem to jakkoli zle, byla to poznámka do diskuse, která už sama osobě byla nadnesená,“ vyjádřila se Absolonová k záležitosti pro web style.iprima.cz.

Lucku Vondráčkovou tato záležitost nechala chladnou. „Kdybych se tímhle měla zabývat, tak nikdy nic neudělám,“ napsala zpěvačka z Kanady.

 



Přečtěte si
amadea
26. 7. 2017 • 15:54

Tak pozor.Paní Vondráčková je doktorka!Na UK získala titul dr..Tématem rigorózní práce byly skutečně Pohádky V československé kinematografii. Zpívat neumí,i když se snaží. Titul má.Můžete ho získat taky, věc volby.K čemu jí slouží?Dobře to před jménem vypadá...? Není neurochiruržka,naštěstí...?

dana1144
3. 1. 2017 • 06:34

Lucie Vondrackova se nemůže k Monice ani přirovnat. A navíc Monika je krásná žena a má nádherný hlas. Lucie je jen slabý odvar protlačena otcem a také svoji tetou které nesahá se zpěvem ani po kotníky.

dametodokupy
27. 4. 2016 • 13:29

Přesně tak. I Hejma to tenkrát řekl, že Vondr. neumí zpívat.Ale to se po tom nějak přešlo.

levandulova
12. 2. 2016 • 15:25

Zavidi ji mladi? Vzdyt jsou skoro stejne stare. A lepsi hlas? Vondrackova zadny hlas nema. Vzpamatujte se.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.