Absolonová v zajetí mindráků: To mi udělali za trest! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Absolonová v zajetí mindráků: To mi udělali za trest!

Monika Absolonová má mindráky z poporodních kil!
Monika Absolonová má mindráky z poporodních kil! (Autor: Zbyněk Pecák)

Maminka a zpěvačka Monika Absolonová (39) si o víkendu zažila peklo! Cítila se naprosto příšerně. Co se jí vlastně stalo?

Monika vystupovala během slavnostního vyhlášení Supermiss a to hned po promenádě v plavkách! Díky mindráku z poporodních kil, které si myslí, že jí zůstaly po porodu malého Tadeáše, se cítila strašně.

„To mi udělali za trest, že jdu hned po promenádě v bikinách, když nejsem zrovna ve formě. Myslím si, že bude vznesen ošklivý dotaz hned po skončení tohoto báječného večera,“ svěřila se Monika Blesku, těsně před vystoupením.

Nutno dodat, že Monika vypadá úžasně! Prožívá v osobním životě šťastné okamžiky, které jí moc svědčí.



Přečtěte si
elzbet1
5. 4. 2016 • 01:14

Když to nebude hodně kil,budou řešit málo kil, či dlouhé,nebo krátké vlasy,velký nebo malý nos,bílé nebo černé. Hlavně ,že máte zdravé děťátko a rodinu,tak si to užívejte plnými doušky a hlavně pozor na vyzábliny,jsou vzteklé a závistivé!!!! Baculkám krásné dny!

lalia
4. 4. 2016 • 14:39

Prosím vás,copak ty vyzábliny jsou grooooooo celého světa?Svět uznává jen mladé a vyzáblé ženy.Copak taková žena,která kojí a je krásná není lepší?Vždyť všichni dobře vědí,že žena po přechodě skoro každá stloustne a je to normální.Jsou jiné hodnoty,Žena má být ženou,něco v životě dokázat,být dobrou matkou,manželkou.Komu pomůže hubená fuxle,která honí chlapy a chlast na každém rohu,nebo ty zlatokopky?Chlapi už nejsou tak hloupí,jak jeden čas byli,zlatokopkám pomalu odzvání.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.