Plekanec prásknul Vondráčkovou! Tohle Lucka nepřiznala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Plekanec prásknul Vondráčkovou! Tohle Lucka nepřiznala

Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec se rozešli.
Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec se rozešli. (Archiv Blesku)

Tomáš Plekanec ve svém prohlášení ubezpečuje veřejnost, že na rozvodu se s Luckou Vondráčkovou dohodli bez emocí. Závažné životní rozhodnutí prý padlo pár dnů před tím, než o něm hokejista informoval na Facebooku. Lucie prý měla podle domluvy udělat to samé, ale nakonec zvolila trochu jinou cestu…

Podle Plekance měla i Vondráčková informovat fanoušky o jejich rozhodnutí, prý se tak dohodli. Jenže Lucie poté, co se zpráva dostala na veřejnost, vypadala velmi překvapeně. „Těžko tím mohla být zaskočena, jak se vyjádřila ve svých televizních rozhovorech. Sama přišla s návrhem na konec našeho vztahu už zhruba před rokem,“ uvedl hokejista v prohlášení, které zveřejnil na sociální síti.

„A jak já jsem se teď dozvěděl, už měla v Kanadě dohodnutou spolupráci s rozvodovou právničkou a konec našeho manželství a kroky s ním spojené plánovala. Dokonce ve stejný den, kdy jsem vydal dohodnuté prohlášení, už byl na rozvodových papírech její podpis – připojený osobně a originálně v Kanadě,“ prozradil Plekanec.

Hokejista dodal, že z rozpadu manželství je smutný, ale udělají prý maximum, aby rozpad rodiny nepoznamenal jejich dva malé syny.

 Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
pea.p
21. 8. 2018 • 12:01

Ještě větší chudák než sem myslela.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.