Vondráčková a Plekanec: Problémy jsou tu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tajné plány Vondráčkové? Tohle se Plekancovi líbit nebude!

Lucka prý chystá návrat domů.
Lucka prý chystá návrat domů. (Foto: Marek Pátek Pavel Machan, FTV Prima)

Rozchod Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance všechny překvapil. Navíc spolu manželé mají dva syny a je otázkou, s kým budou nadále vyrůstat. Zpěvačka rozchod nese špatně a ráda by se i s dětmi vrátila natrvalo do Česka, jenže hokejistovi se to prý moc nezamlouvá.

„Lucka nese rozchod velmi špatně, ale naštěstí má u sebe syny Matyáše (6) a Adama (3), o které se stará. Tím, že před nimi nechce ukazovat, jak moc se trápí, musí být usměvavá,“ prozradil Blesku zdroj z okolí Vondráčkové.

Teď se navíc musí vrátit za oceán, kde s Plekance prožila ty nejkrásnější roky jejich vztahu. Je pochopitelné, že se jí tam moc nechce, ale musí. „Poletíme do Kanady, protože Matyáš je tam zapsán do školy,“ prozradila Top Staru na TV Prima.

Vondráčková ale nechce zůstávat v Kanadě moc dlouho. „Lucka má už jasno v tom, že se velmi brzy trvale vrátí do Česka. Pomalu se už dívá po novém bydlení pro sebe a chlapce v Praze. Musí ale vyřešit školu pro syna,“ prozradil zdroj velmi překvapivou informaci.

Tato informace totiž překvapí hlavně jejího zatím ještě stále manžela Tomáše Plekance. „Tomáš rozhodně nečeká, že by měl za oceánem být bez svých synů a vídat je jen při návštěvě Česka,“ prozradil hokejistův kamarád. A je tak možné, že hokejista bude chtít, aby kluci zůstali s ním.

 

 



Přečtěte si
6010
22. 8. 2018 • 09:19

Že bude chtít hokejista, aby děti byly v Kanadě? To může chtít 100x, ale to si měl uvědomit dříve, než začal oplétačky s tenistkou, že to nebude jen tak.Děti budou zcela jistě svěřené matce a že to Lucku táhne domů, to se jí vůbec nedivím.Ať si Plekanec nese následky, nic není zadarmo.Má sice Šafářovou, ale o děti zcela jistě přijde.Špatná volba.

xsedmikraska
21. 8. 2018 • 10:55

Lucie zváží sama, ve které zemi se cítí pohodověji. V Kanadě má nějaké pracovní aktivity, děti školku.... nicméně bude muset často komunikovat s manželem, který má již novou známost, což není asi nic příjemné za této situace. V Česku má milující rodinu, známé, přátelé, práci, šanci nemyslet pořád jen na rozchod, ale myslet na budoucnost - realizovat ji.Je to chytrá a inteligentní holka, určitě si to v hlavě probere a zvolí pro sebe to nejvíce vyhovující. Děti by měly určitě zůstat s matkou, pokud se o ně umí dobře starat a dává jim lásku, má na ně čas. Jejich otec má časově náročnou práci a novou známost. Takže by se dětem nemohl tak intenzívně věnovat.

ladybug
21. 8. 2018 • 04:13

Držím palce, ať se se syny vrátí do Kanady. Kluci se tam narodili, chodí do francouzské školy a hlavně je tam táta. A pak Kanada je super země, žiju tady už skoro 50 let, tak to vím. Kdo je v Česku, děda s babičkou? Kluci potřebují hlavně tátu. Podle rodinného zákona, děti mají být blízko, aby ten druhý rodič je mohl pravidelně vidět.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.