Smutný konec jedné lásky: Plekanec zdrhnul z Česka, Vondráčková léčí nervy u rodičů ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Smutný konec jedné lásky: Plekanec zdrhnul z Česka, Vondráčková léčí nervy u rodičů ...

Lucie po rozchodu opustila svůj byt na Kavčích horách a zamířila rovnou k rodičům.
Lucie po rozchodu opustila svůj byt na Kavčích horách a zamířila rovnou k rodičům. (Martin Hykl, David Kunrát, Marek Pátek, Pavel Machan, David Malík)

Potom, co páreček oznámil národu konec, daly se věci do pohybu: Hokejista Tomáš Plekanec (35) odletěl z Prahy do Kanady, zpěvačka s dětmi zase hledá útěchu u rodičů v pražských Strašnicích. 

„Já s Lucií bychom vám chtěli oznámit, že po vzájemné domluvě jsme došli k závěru, že v našem vztahu již dále nebudeme pokračovat," šokoval Česko Tomáš Plekanec na svém facebookovém profilu a pozadu s komentem o krachu manželství nezůstala ani Lucie Vondráčková: „Na spoustu otázek ještě neznáme odpovědi, ale je neuvěřitelné, kolík lásky a podpory nám lidé z celé ČR posílají. Moc si toho vážíme a děkujeme. Teď jsou pro nás samozřejmě prioritou naše děti. Ještě jednou díky a posílám sílu všem, kteří jsou v podobné životní situaci.“

A protože je očividně definitivně dohráno, dnes dopoledne si Plekanec sbalil svých "pár švestek" a odletěl do Kanady. A paní manželka skončila pro změnu se syny Matyášem a Adámkem u rodičů v malém domečku v pražských Strašnicích. 



Přečtěte si
egyptanka
7. 8. 2018 • 16:07

Založí novou rodinu v Kanadě a je vymalováno. Děti ho moc neuvidí,jestli vůbec.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.