Předmanželská smlouva Vondráčkové: Připravila se o miliony! Z vlastní vůle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Předmanželská smlouva Vondráčkové: Připravila se o miliony! Z vlastní vůle!

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Alexandr Malachovský)

Vypadalo to, že zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (38) po rozvodu s hokejistou Tomášem Plekancem (35) nebude strádat, ale má to jeden háček. Vondráčková si ještě před uzavřením manželství vyžádala předmanželskou smlouvu. Zpěvačka nyní nejspíš odejde od hokejisty s prázdnou.

Když ji hokejista před sedmi lety požádal o ruku, Vondráčková souhlasila, ale pod podmínkou předmanželské smlouvy. „Doslova si vyžádala předmanželskou smlouvu. Pleky v té době už vydělával spoustu peněz – jen v roce, kdy se brali, poskočil jeho roční plat na pět milionů dolarů a ona nechtěla vypadat jako zlatokopka,“ řekl Blesku zdroj z okolí zpěvačky.

Zatím to vypadá, že Vondráčková po rozvodu s hokejistou odejde pouze s výživným na jejich syny Adama (3) a Matyáše (6). „Sama Lucka věří, že se Tomáš zachová jako dobrý rodič a na své děti bude myslet. Vzájemná komunikace jim ale momentálně vázne,“ řekl zdroj Blesku.

Podle odhadů si hokejista za sedm let manželství přišel na 380 milionu korun. Jedná se o čistý výdělek po odečtení daní, které v Kanadě jsou 53 procent. Kromě toho vlastní také čtyři byty a jeden dům. Právníci Vondráčkové to budou mít u rozvodu opravdu těžké. „Pokud je podepsaná předmanželská smlouva, bude se muset řešit, zda nenastala situace, která touto smlouvou není ošetřena,“ řekl právník JUDr. Jan Černý Blesku.

Vondráčková: Jako maminka se musím rozčtvrtit!



Přečtěte si
zaj-po
14. 8. 2018 • 12:55

Prosím lidé,nechejte Lucku v klidu,ona ten klid opravdu potřebuje,je hluboce zraněná a mě to moc mrzí,jsme kamarádky a si jí vždycky vážila a vážím.To,co se stalo je moc bolestivé.

necesany
14. 8. 2018 • 12:53

Její teta s Michalem se již o vše postarají ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.