Vondráčková a Plekanec jdou od sebe! Konec hry na spokojené manželství | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vondráčková a Plekanec jdou od sebe! Konec hry na spokojené manželství

Manželství Vondráčkové a Plekance je již minulostí.
Manželství Vondráčkové a Plekance je již minulostí. (Foto ara)

Už dlouhou dobu se spekulovalo o konci jejich vztahu. Nyní je to oficiální! Tomáš Plekanec (35) oznámil rozchod s manželkou Lucií Vondráčkovou (38).

Dusno se kolem nich dalo krájet už delší dobu a teď už je definitivně jasné proč. Slavnému páru to neklapalo! Úspěšný hokejista a oblíbená zpěvačka a herečka si už přestali hrát na šťastnou rodinku. „Já s Lucií bychom vám chtěli oznámit, že po vzájemné domluvě jsme došli k závěru, že v našem vztahu již dále nebudeme pokračovat,“ napsal dle Blesku Plekanec na facebookový profil svého fanklubu a následně informaci potvrdil i redakci.

„Budeme se snažit zůstat těmi nejlepšími rodiči pro naše dva syny Matyáše a Adama,“ dodal. Zůstane Lucie Vondráčková v Kanadě, aby kluci byli jak s mámou, tak s tátou, který podepsal smlouvu na další sezonu v NHL, nebo se přestěhuje do Česka a zaměří se na svou hudební a hereckou kariéru?! Jedno je jasné, další slavné manželství krachlo. Škoda.

 Lucie Vondráčková dostala do těla! Natáčela klip pro Kanadu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
honzina
7. 8. 2018 • 19:15

Co slovo to perla, jste závistivá a hloupá!!!!!!!

ivanak
7. 8. 2018 • 11:38

lalia "Ne,že bych jí to přála",tak to opravdu z toho co jste napsala k jejímu jménu není znát.V každém případě je to jejich věc.Vy jste u nich žila,že do toho tak vidíte?Víte,že bude jezdit do ČR dále vydělávat.No hlavně,že takové lidi nesnášíte a ona si to zaslouží.Tak hodně štěstí do života.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.