Vondráčková s Plekancem na sebe kydají špínu: Kousavý vzkaz pro Tomáše a Lucii Šafářovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vondráčková s Plekancem na sebe kydají špínu: Kousavý vzkaz pro Tomáše a Lucii Šafářovou!

Lucie Vondráčková promluvila o rozvodu.
Lucie Vondráčková promluvila o rozvodu. (Foto: P. Macha, M. Hykl, D. Kundrát, Profimedia.cz, Jaroslav Legner, Facebook.com)

Rozvod Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance evidentně nebude tak poklidný, jak by si oba přáli. Poté, co hokejista zveřejnil druhé prohlášení týkající se konce jejich manželství, kde nařkl Lucii ze lži, rozhodla se promluvit i zpěvačka.

Plekanec na facebookovém profilu uvedl, že Vondráčková chtěla jejich vztah ukončit už zhruba před rokem. A jak jsem se teď dozvěděl, už měla v Kanadě dohodnutou spolupráci s rozvodovou právničkou a konec našeho manželství a kroky s ním spojené plánovala. Dokonce ve stejný den, kdy jsem vydal dohodnuté prohlášení, už byl na rozvodových papírech její podpis - připojený osobně a originálně v Kanadě," uvedl hokejista.

Vondráčková ale se slovy manžela nesouhlasí. „Žili jsme v jedné domácnosti jako manželé až do letošního odjezdu na dovolenou sem do Čech. Překvapila mě ta nutnost sdílet vše na fb a nesouhlasila jsem s tím. Rozvodové papíry jsem podepsala až den po tomto oznámení na fb. Přeji Lucii i Tomášovi hodně štěstí. Každé manželství má své propady. Neříkám, že jsme byli celou dobu šťastní, ale žili jsme spolu. Tento rok zůstáváme v Kanadě. Tomáš chtěl, abychom byli v ČR, ale já si přála, aby měli kluci tátu blízko. Budeme bydlet nedaleko našeho bývalého domu, ve kterém zůstává Tomáš. Jsme rodiči dvou úžasných kluků, které oba milujeme. Nelituji ani jediného dne z těch osmi prožitých let," svěřila Lucie Blesku svou verzi jejich příběhu a neodpustila si dokonce ani narážku na známost jejího zatím stále ještě manžela s tenistkou Lucií Šafářovou.

"Jsem ráda, že má Tomáš novou lásku. Snad bude mít skvělou sezonu a střílet hodně gólů. Jako ty první roky, kdy jsme byli spolu," dodala pro web Expres.cz.

 Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ppadys13
21. 8. 2018 • 18:50

Tu protekční krávu nesnáším už dlouho.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.