Oklamaná a potupená Vondráčková! Mezi Šafářovou a Plekancem to mělo začít už před 2 lety! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Oklamaná a potupená Vondráčková! Mezi Šafářovou a Plekancem to mělo začít už před 2 lety!

Táhne to Plekanec se Šafářovou už dva roky?!
Táhne to Plekanec se Šafářovou už dva roky?! (Foto ara)

Tak to je síla! Stále nové informace vyplouvají na povrch v rozvodové kauze Tomáše Plekance a Lucie Vondráčkové. Dle redakce expres.cz se měl Plekanec se Šafářovou sblížit už v roce 2016!

Je jasné, že rozvod nepřišel zčistajasna, ale že mezi párem musely být už delší dobu spory. Možná, že již od začátku šlo o Plekancům poměr s Lucií Šafářovou. Tak či tak, známá zpěvačka byla v šoku a sama nevěřila, jakou rychlostí jde jejich manželství k ledu. Nyní bude Lucie možná ještě šokovanější než doposud. Podle informací se Plekanec se slavnou tenistkou vídá možná už od roku 2016! Hokejista se s tenistkou potkal na exhibici letního Rogers Cupu před dvěma lety.

Kromě Šafářové se zde setkal například i s Petrou Kvitovou a vytvořili si několik společných fotografií. Už tam se měl prý hokejista k Šafářové více než k ostatním tenistkám. Před časem dokonce někteří tvrdili na sociálních sítích, že Plekance viděli s tenistkou na dovolené s přáteli, kde se skvěle bavili, zatímco Vondráčková byla pravděpodobně doma se syny. Jak to tedy mezi nimi bylo? Je Plekanec se Šafářovou už delší dobu než jsme si mysleli? Věděla o tom zpěvačka už delší dobu nebo to pro ni byl blesk z čistého nebe?!

 Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
PetrNovak57
24. 2. 2019 • 06:05

Po sedmi letech manželství vymění ze dne na den manželku s dětmi za milenku ve svém domě v Kanadě a pak máme věřit, že se dali dohromady až po oznámení rozchodu a předtím nebylo nic? Dělá z nás jenom blbce...

jackpot
12. 2. 2019 • 22:18

Tomu neverim. A asi malo kdo bude vzhledem k tomu, kolik lzi Lucie vypustila do bulvaru za posledniho pul roku..

ppadys13
28. 11. 2018 • 15:42

Vondráčková je protekční spratek,co neumí ani zpívat,hérečka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.