Plekanec a Šafářová! Tohle zpěvačku zabolí... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Plekanec a Šafářová! Tohle zpěvačku zabolí...

Tomáš Plekanec Vondráčkovou musel vytočit.
Tomáš Plekanec Vondráčkovou musel vytočit. (Foto ara)

Tomáš Plekanec nebere na svou budoucí bývalou žádné ohledy, ten samý postoj sdílí i Vondráčková. Hokejista a známá zpěvačka si navzájem neustále hází klacky pod nohy a tak není divu, že když se naskytne možnost, jeden druhému zasadí pořádný úder! Tentokrát si asi trhala vlasy Vondráčková. Plekanec totiž dle informací k trávení Vánoc se syny přizval i milenku.

Štědrý den trávila v Kanadě se syny Lucie Vondráčková, na Boží hod už byli chlapci se slavným otcem. Podle informací Expresu přiletěl Plekanec do země javorových listů s maminkou a nynější partnerkou Lucií Šafářovou. „Plekanec je v Kanadě kromě své maminky i se svou tenistkou. Děti hlídali společně,“ pověděl tajný zdroj.

„Tomáš přiletěl do Montrealu i s maminkou Květou pětadvacátého prosince ve tři odpoledne. Hned z letiště si zajel pro děti a od té doby je prakticky nonstop s nimi,“ sdělil eXtra.cz Plekancův kamarád, s tím, že bez soudního příkazu by kluci svátky strávili se svou maminkou na Kubě a hokejista by je neviděl. To, že děti slavily svátky i s Plekancovou partnerkou, Vondráčková určitě vydýchávala těžce. Hádáme, že od budoucího bývalého muže bere toto rozhodnutí, jako by jí vrazil kudlu do zad.

 Plekanec si užíval souhru s Eratem, Říhovi poslal jasný vzkaz: Do nároďáku se nevrátím 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kinki
10. 1. 2019 • 14:14

Chces povedat,ze ked tam bola Safarova, ze sa nevenoval detom??? Nebud naivna.

kinki
10. 1. 2019 • 14:11

odkial vies, ze Safarova s nim spi pred detmi? Ty si bola pri tom? Kristinn, prestan tu pisat nezmysly. Ja na Plekancovom mieste si tiez vezmem so sebou ako novu patrnerku, tak aj matku. Vzhladom na spravanie Vondrackovej, aspon mam svedkov a aliby pred sudom, v pripade, ze by ma chcela Vondrackova na sude krivo obvinit, z hrubosti, urazok, a nebodaj utoku.

kinki
10. 1. 2019 • 14:05

pea.p., Šafarova ma svoj zdroj prijmu, nie je odkazana na Plekanca.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.