Rána pod pás pro Vondráčkou: Plekanec u soudu překvapil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rána pod pás pro Vondráčkou: Plekanec u soudu překvapil!

Vondráčková chce rozvod v Kanadě.
Vondráčková chce rozvod v Kanadě. (Foto: Profimedia.cz)

V Kanadě se odehrálo další soudní jednání ohledně rozvodu zpěvačky Lucie Vondráčkové (38) a hokejisty Tomáše Plekance (36). Podle dostupných informací šlo o vyjasnění podrobností ohledně péče o jejich syny.

„Včera (8.1. - pozn.red.) byl na předběžném slyšení věcně a místně příslušným kanadským soudem určen termín k jednání ve věci tzv. návratové žaloby podané panem Tomášem Plekancem,“ sdělila Blesku hokejistova právnička Lenka Radoňová.

U setkání však Plekanec chyběl, stejně jako jeho právnička, což některé přihlížející vedlo k myšlence, že byla nahrazena někým jiným. „Plekanec má novou advokátku, vysokou, krásnou černošku, podobnou Michelle Obama,“ prozradil Blesku zdroj obeznámený okolnostmi kolem rozvodu.

Ve skutečnosti se ale o novou posilu nejedná. Hokejista měl krásnou černošku ve svém právním týmu již od začátku rozvodové bitvy. Jedná o specialistku na rodinné právo. Zatímco hokejista na setkání u soudu chyběl, Vondráčková dorazila i s posilou. Podpořit ji přišla režisérka a scenáristka Martina Adamcová (52), s níž jí pojí pouto nejen pracovní, ale také přátelské.

„Ano, Lucii jsem k soudu doprovázela. Je to pro Lucii velmi těžké období, rozvod byl pro ni opravdu nečekanou ranou,“ řekla podle Blesku. „Podporu má hlavně ve svých dětech,“ dodala Adamcová.

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
13. 1. 2019 • 12:28

fany22...

syas@...
10. 1. 2019 • 21:46

On je asi málokdo tak křišťálově čistý jako pan Plekanec. V den rozchodu se začal zajímat o průběh rozvodu, proto už dopředu chtěl aby manželka zůstala v ČR, a hned den na to potkal svoji novou lásku. Ani o den dříve, protože s ní začal až po rozchodu. O co ona žádá u soudu je jedna věc, ale rozhodnutí je soudci. Myslíte si, že Kanada je na tom s lidskými právy nějak špatně?

hermanka
10. 1. 2019 • 20:43

Vondráčková alias XSEDMIKRÁSKO Jdi už do ři ti s těmi svými nicky.Máš hov no na práci Jsi odporná zlatokopka,co si uměle udělala karieru a teď hrabe.Prachy i v hlavě.Do Bohnic s krá vou

bello
10. 1. 2019 • 20:39

To opravdu nečekala,když si už půl roku zjišťovala,že je lepší se rozvést v Kanadě.Kanadská matka na houby.Je ludra křivácká a Pleky by jí měl dát to co dostávají jiné matky.A ne aby si diktovala luddra vošklivá nýmandská

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.