Vondráčková si zavařila: Zlomí zpěvačce nevhodné chování její důvěrnice vaz? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vondráčková si zavařila: Zlomí zpěvačce nevhodné chování její důvěrnice vaz?

Lucie Vondráčková vsadila v kanadském sporu na Mariu Battaglia.
Lucie Vondráčková vsadila v kanadském sporu na Mariu Battaglia. (Foto Aha! – Alexandr Malachovský a fanklub L. Vondráčkové)

Tomáš Plekanec vsadil při kanadském soudním sporu s manželkou Lucií Vondráčkovou (38) hned na tři ostřílené právničky. Zpěvačka pak povolala jen na jedinou – Mariu R. Battaglia. Tu přitom angažovala i do nového filmu, který měl nedávno premiéru i v Česku. Je to ale v pořádku?

Podle facebookové stránky producenta Stanislava Dvořáka Luna Studios se Maria představila ve filmu Hotel Limbo v roli soudkyně. Ve filmu prý řeší jak třikrát zatčení postavy, jíž hraje právě Lucie Vondráčková, tak i její snahu o záchranu bojových psů.

Jenže problémem je zda se jí její herecký počin nakonec nevymstí. „Snad ji teď, když to prasklo, soud neodvolá z případu kvůli nevhodnému chování. To by Lucce ublížilo,“ připustil zdroj blízký zpěvačce, který promluvil pro Extra.cz. Mohlo by se totiž jednat o tzv. podjatost. V takovém případě by pak zpěvačku u soudu rozhodně zastupovat nemohla. Tak snad si Lucka Vondráčková takovým krokem zbytečně nenaběhla a nebude teď muset hledat jinde.

Kdo je Maria?
Právní praxí se zabývá sedmnáct let. Před tím uváděla osm let rozhlasovou talk show „Rodinné právo s Mariou Batagglia“. Často se objevuje i v místních a celostátních televizích. Její advokátní kancelář se pak specializuje na rodinné právo, rozdělení majetku a péče o děti.



Přečtěte si
-bello-
15. 1. 2019 • 22:57

Kdyby se ta blbka tak moc nemalovala.Vypadá jak Nastěnka Fandím Plekancovi, jemu děkuje přece za to, že je z ní " Kanaďanka a héérečka " a bude milionářka.

fido2
15. 1. 2019 • 19:24

Když vondráčková dva advokáty, plekanec deset, z toho pět černochů. On na to má. Zítra to roztočíme, drahoušku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.