Odpudivá řež Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance: Psycholog v akci, o viníkovi má jasno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Odpudivá řež Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance: Psycholog v akci, o viníkovi má jasno!

Telenovela s názvem Vondráčková a Plekanec ještě rozhodně nekončí...
Telenovela s názvem Vondráčková a Plekanec ještě rozhodně nekončí... (David Kundrát, M. Sekanina)

Proč se zpočátku poklidný rozchod zpěvačky a hokejisty změnil v regulérní válku, kde je dovoleno doslova vše? Expert jasně označuje příčinu celého pekla!

Za současnou vyhrocenou atmosféru kolem rozvodu Lucie Vondráčkové (38) a Tomáše Plekance (36) jsou prý sociální sítě. Právě skrze všechny ty "internety" spor vygradoval. Proč? „Zvyšuje se emotivita. Když si to řekneme sami, nemívá to tak výrazný emoční doprovod, než když si to v uvozovkách řekneme veřejně. Tak se k tomu mohou vyjadřovat ostatní a i ten příjemce to vnímá mnohem víc intenzívněji. Začnou na sebe útočit a otevře to stavidla emocí. Přidají se do toho ty strany příbuzných a jde to do toho stavu, my říkáme vyhlášení války," tvrdí psycholog Tomáš Morávek v pořadu Život ve hvězdách. 

 

Známé tváře to podle odborníka mají navíc prostě tak trochu jinak. „Mnohdy jsou otevřenější, než my ostatní, jenom proto, že už jsou na to zvyklí a ztratili nějakou ostražitost. Zkrátka a dobře – nepřijde jim to," závěrem míní expert. 



Přečtěte si
bohusf
6. 3. 2019 • 15:38

Trochu mi unikaji talenty u L.Vondrackove..Pokud by neresila na social.sitich a bulvaru..nikdo to nevi..Kdyz na sebe neumi upozornit vykony..jde na to pres trapnosti.Za par...si nikdo nevzpomene na zhaslou hvezdicku a mezi tim pujde po krku dalsi zlate VISE CARD...a zase to bude opakovat...

babatomanija
27. 1. 2019 • 16:16

Někteří si ostražitost ohlídají a jednoduše to řeší známým "nebudu komentovat

ivoadler
17. 1. 2019 • 12:56

Je to jasný. Za všechno můžou internety.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.