Plekanec otevřeně o rozvodu: Naletěl chladnokrevné manipulaci!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Plekanec otevřeně o rozvodu: Naletěl chladnokrevné manipulaci!?

Lucie Vondráčková, Tomáš Plekanec.
Lucie Vondráčková, Tomáš Plekanec. (Foto Aha! – Jaroslav Legner, Facebook.com, profimedia.cz)

Navenek Lucie Vondráčková (38) prezentovala manželství s Tomášem Plekancem (36) jako šťastné a zalité sluncem. On sám ale přiznal, že první krize údajně přicházela už zhruba v polovině vztahu. Už tenkrát to prý bylo všelijaké.

„Mám husí kůži, když si vzpomenu, co se dělo poslední dva roky. Nebo když si přečtu textovky, které jsme si napsali. Ne že bychom si nadávali, nebo si psali něco ošklivého,“ přiznal pro Magazín iDnes hokejista s tím, že až teď vidí, jak to bylo všechno promyšlené a připravené. Jenže on prý tenkrát nic netušil, nedovtípil se. „Husí kůži nemám z toho, že nám to přestalo fungovat. To se stane mnoha lidem i s malými dětmi. Ale právě z toho, jak to celé proběhlo,“ svěřil se. Domnívá se, že manželka sama rozchod dlouho dopředu chystala a že vůbec nebyla tak zaskočená, jak veřejně tvrdila. Dokonce si prý už předem najala právničku v Montrealu.

Tomáš Plekanec si stojí za tím, že když podle dohody oznámil rozchod na Facebooku, měla už v Kanadě nachystané rozvodové papíry. A následně odletěla se syny tam, přestože on už se natrvalo přesunul zpět do Čech.  „Asi nejsem první, kdo tohle zažívá. Že při složitém rozvodu manželka zachází s dětmi, jak si sama usmyslí. Dělo se to už v Kanadě, děje se to i teď. Bohužel na to nejvíc doplácí právě kluci, kteří mají neskutečný binec v hlavě. Je to poznat při každém telefonátu s Matyášem, který se mámy například ptá, co může říct a co ne,“ tvrdí pro Magazín iDnes Plekanec.

Pokud jde o možnou dohodu o formě rozvodu, hokejista připouští, že se pokusil s Lucií několikrát osobně sejít. „Dopadlo to tak, že si mě  nahrávala na telefon,“ uvedl pro Magazín DNES s tím, že konec rozvodu je podle něj ještě daleko. „Nevím, jak to skončí. Doufám, že rozum vyhraje nad penězi. Nechci, aby si kluci jednou četli nějakou další špínu o svých rodičích nebo aby trpěli, že nejsou s tátou. Nechci je zároveň odehnat od jejich mámy. Vím, že ji potřebují a nemůže to být buď já, nebo ona. Hledám kompromisy, chci být s nimi a věřím, že není pozdě vše vyřešit. I proto nepokračuju jinde v NHL, ale vrátil jsem se do Česka, jak bylo v plánu,“ vysvětlil hokejista.

Jak reagovala Lucie Vondráčková na rozchod můžete vidět zde: 

Video se připravuje ...




Přečtěte si
rydlo
26. 3. 2019 • 14:12

Každý chlap s kterým Lucie chodila, jí dal „kopačky” ! Uháněla i Ujfalušiho, ten ji poslal kamsi. Pak se jí povedlo „uhnat” Plekance už jako obstarožní slečna a kdyby nebyla těhotná, tak by si ji Plekanec asi nevzal a zanedlouho by se s ní určitě rozešel také. Asi je těžké pro každého chlapa žít se ženou, která se na prahu čtyřícítky stále chová jako diblík.

Inka
9. 2. 2019 • 14:55

Leonie
3. 2. 2019 • 19:12

Přesně tak! Jestli Lucie může něčeho litovat, tak toho, že ztratila jeho lásku. Ale o co se nepečuje, to uvadá...

fany22
3. 2. 2019 • 18:38

A ještě něco : Ano, Plekanec Vondráčkovou opravdu miloval. O tom nikdo , myslím, nepochybuje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.