Šafářová a Plekanec: Mimčo a veselka na spadnutí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Šafářová a Plekanec: Mimčo a veselka na spadnutí?

Když se krátce po oznámení rozvodu Tomáše Plekance (36) a Lucie Vondráčkové (38) prosáklo, že se hokejista podezřele často vyskytuje ve společnosti tenistky Lucie Šafářové (31), málokdo tušil, jestli je to jen úlet, nebo z toho kouká něco víc. Teď je už ale jasné, že je společná budoucnost rozhodně v plánu.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Snehulienkalesna85
26. 01. 2019 04:54

Obsah příspěvku byl v rozporu s pravidly diskuse.

matylda-rut
26. 01. 2019 08:00

Ale jdi už taky někam. Nerozváděj se kvůli Šafářové, ale protože se Lůca tahala s Hádkem a o nějaké manželství s Plekancem nestála, proto už měla žádost o rozvod podanou loni!!!!! Moc vrásek ji to nedělá, o Plekance zájem nemá, jen o jeho prachy. Pro tebe je taky pokaždý mužský na vině, ale tady není. On nic neudělal a je férovej, vztah k Šafářové přiznal, to Lůca Vondrle Hádka zapírá a proč? Protože ani ten ji už nechce, užil si, ale víc nepotřebuje. Stačilo mu. Kdo by taky s ní vydržel. Pro Plekance to musel být děs, mít vedle sebe babu, která si hraje na hvězdu a přitom si nevydělá ani na chleba. Jako máma stojí taky za starou belu. Bez chův je neschopná. A i kdyby Šafářová vypadala staře, pak vidíš, že Plekancovi nejde o krásu, ale charakter. A Šafářová asi bude opravdu hodná holka a ne taková jepice jako je Vondrle. Z očí Lůcy Vondrle srší zlo, chamtivost a nevraživost.

xsedmikraska
26. 01. 2019 15:13

Že měla Lucie podanou žádost o rozvod ještě nic nedokazuje. Pokud během jejich soužití vnímala, že ji manžel zanáší u tenistek, že ztrácí o ni zájem, tak je pochopitelné, že se začala podle toho zařizovat. Přesto, žádost o rozvod podala až tehdy, kdy pochopila, že již není šance k nápravě vztahu. Až tehdy, kdy se vlastně Plekanec vyznal ze svého nového vztahu. Ostatní slova matyldy-rut - urážky na Lucii V., nebudu komentovat, protože nemají úroveň. Zpěv Lucie zaujmul mnoho posluchačů. Už od útlého dětství to byla velmi talentovaná dívka. Nejen na zpěv, ale také tanec, hraní.

fido2
26. 01. 2019 14:08

Nepukni vztekem, mně se víc líbí vondrle. Celkově je jemnější, a o Hádka pravděpodobně nestojí...takový strašák.

fany22
26. 01. 2019 17:54

O Hádka nestojí? No, mně se taky extra nelíbí. Ale že jí byl až dost dobrý v červnu, je jasné. Proto mu dovolila přijít v noci přes zahradu. A to se už nikdo nedoví, jestli nestojí on o ni nebo ona o něj.

Bohatejmrdnikatel
26. 01. 2019 20:17

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

matylda-rut
26. 01. 2019 18:32

Pizdo uprděná fidačko, já klidná jsem, to vy prskáte jak kočky co sežraly baldrián. Jo jasně, jemnější, když vidíš fotky z fotoshopu, jinak je to škaredá stařena, vrásčitá a o Hádka by stála, kdyby on chtěl, ale asi nemá náladu na infantilní blběnu s dvěma klukama. A asi si uvědomil, že je Lůca zvyklá žit na vysoké noze a sama má houbelec. Makat na ni se mu taky nechce. Si vybere mladší, bezdětnou a krásnější bez nosoústních rýh.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.